Λιγνάδης: Προσφυγόπουλα αρνούνταν να πάνε στο θέατρό του

21 Φεβρουαρίου, 2021 4:11 ΜΜ
More videos

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη, αυτή τη φορά από μαρτυρίες γειτόνων – Τουλάχιστον τρεις δομές ανήλικων προσφύγων μέσω κοινωνικού..

λειτουργού, είχαν κλείσει μαθήματα στο θέατρό του – Πολλά παιδιά αρνούνταν να ξαναπάνε εκεί, χωρίς να αποκαλύπτουν γιατί

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, αυτή τη φορά από μαρτυρίες γειτόνων όπου όπως ανέφεραν, «ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεχόταν επισκέψεις από ανήλικα παιδιά». Ειδικότερα, πριν από περίπου μια εβδομάδα, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, είχε αποκαλύψει μαρτυρίες από γείτονες γνωστού θεατράνθρωπου που διέμενε σε περιοχή του κέντρου, στην Πλ. Καραϊσκάκη, όπου όπως ανέφεραν, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεχόταν επισκέψεις από ανήλικα παιδιά.

Μάλιστα όπως είπαν οι κάτοικοι της περιοχής, όταν είχε ερωτηθεί ο σκηνοθέτης για τις επισκέψεις των ανήλικων παιδιών είχε δηλώσει ότι συμμετείχε εθελοντικά σε πρόγραμμα μαθημάτων θεάτρου σε αλλοδαπούς.

Μετά από έρευνα για τον εν λόγω ισχυρισμό, αποδείχθηκε ότι τουλάχιστον τρεις δομές ανήλικων προσφύγων μέσω κοινωνικού λειτουργού, είχαν κλείσει μαθήματα στο θέατρο του εν λόγω σκηνοθέτη. Από κάθε δομή πήγαιναν 3-4 παιδιά και παρακολουθούσαν τα θεατρικά μαθήματα, την περίοδο 2017-18.

Μετά από επικοινωνία με τους φορείς, αποκαλύφθηκε ότι πολλά παιδιά, όπως παρατηρήθηκε, αρνούνταν να ξαναπάνε εκεί, χωρίς να αποκαλύπτουν γιατί ήταν τόσο κατηγορηματικά αρνητικά να ξαναπάνε στο συγκεκριμένο θέατρο. Πολλά παιδιά ζουν πλέον στη Γαλλία.

Πηγή: alfavita.gr