Λιγνάδης: Διαγράφηκε για πάντα από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

11 Απριλίου, 2021 11:21 ΜΜ
More videos

Το πειθαρχικό συμβούλιο συνεχίζει το έργο του, έχει πολλούς φακέλους που πρέπει να φτάσουν στο διοικητικό συμβούλιο και μετά σε γενική συνέλευση.

Διαγράφηκε οριστικά από το Σωματείο των Ελλήνων Ηθοποιών ο Δημήτρης Λιγνάδης, όπως ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η ηθοποιός Φωτεινή Παπαχριστοπούλου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης (πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου) κατηγορείται για σειρά βιασμών και είναι προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης.

«Το πειθαρχικό συμβούλιο συνεχίζει το έργο του, έχει πολλούς φακέλους που πρέπει να φτάσουν στο διοικητικό συμβούλιο και μετά σε γενική συνέλευση. Αύριο (σ.σ. Κυριακή 11 Απριλίου) έχουμε την πρώτη μας γενική συνέλευση μετά την πανδημία όπου θα αποφασιστεί και θα κριθεί εάν θα αποπεμφθεί από το σώμα των ηθοποιών ο Δημήτρης Λιγνάδης» τόνισε μιλώντας χθες στο OPEN ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Το ανώτατο όργανο είναι η γενική συνέλευση» πρόσθεσε ο ίδιος  σημειώνοντας πως χωρίς τη γενική συνέλευση δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις.