Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΛιάγκας σε ανεμβολίαστους για τα 100 ευρώ: «Εγώ είμαι μ@λ@κ@ς που εμβολιάστηκα;»

Λιάγκας σε ανεμβολίαστους για τα 100 ευρώ: «Εγώ είμαι μ@λ@κ@ς που εμβολιάστηκα;»

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών και την επιβολή προστίμου των 100 ευρώ συζήτησαν στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή να εκφράζουν ευθέως ότι διαφωνούν με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Ωστόσο, οι δυο τους ανέπτυξαν εντελώς διαφορετικά επιχειρήματα με τον Γιώργο Λιάγκα να υποστηρίζει ότι ανεξάρτητα με το πρόστιμο, το οποίο τον βρίσκει αντίθετο, είναι καθήκον όλων να εμβολιαστούν.

Απαντώντας, μάλιστα, σε όσους μιλούν για διακρίσεις, επισήμανε ότι διάκριση μπορεί να θεωρηθεί και ο ισχυρισμός πολλών ανεμβολίαστων ότι περιμένουν να δουν αν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έχει παρενέργειες σε εκείνους που εμβολιάστηκαν για να αποφασίσουν αν θα το κάνουν τελικά.

«Εγώ που εμβολιάστηκα και που σκέφτομαι να εμβολιάσω και τα παιδιά μου, είμαι μαλ…ς; Επειδή έχω παρέες και μου λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου: “Να δούμε τι θα πάθετε εσείς που εμβολιαστήκατε, χαχαχα. Και αν δεν πάθετε τίποτα θα εμβολιαστούμε κι εμείς“.

Σώπα ρε μεγάλε! Τι είμαι εγώ και τα παιδιά μου, πειραματόζωο; Γιατί εγώ να βάλω σε κίνδυνο την υγεία μου για το κοινωνικό σύνολο και ο άλλος να μου πει ότι τον πειράζει το κατοστάρικο. Το λέει και αυτός που έχει λεφτά και πάει και αγοράζει πλαστά πιστοποιητικά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την άλλη, ο Βαγγέλης Περρής υποστήριξε πως η επιβολή προστίμου δεν είναι σωστό μέτρο, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που ζουν απομονωμένοι σε χωριά και δεν ξέρουν καν τι είναι κορωνοϊός.

Ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε μαζί του, τονίζοντάς του ότι με το εν λόγω επιχείρημα “λαϊκίζει”, ενώ και η Φαίη Σκορδά επισήμανε ότι αν όντως υπάρχουν άνθρωποι που δε γνωρίζουν καν για την ύπαρξη του ιού, αυτό σε κάθε περίπτωση αφορά σε ένα πολύ μικρό ποσοστό.

«Θα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση γι’ αυτούς που πηγαίνουν να νοσηλευτούν» ήταν το επόμενο επιχείρημα του Βαγγέλη Περρή με τον Γιώργο Λιάγκα να αντιδρά έντονα:

«Αυτό είναι δικτατορία. Όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο να μην πηγαίνει στην εντατική; Αυτό είναι δικτατορία! Είναι κοινό αγαθό η δημόσια υγεία» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά