Λιάγκας: «Η λύτρωση όλης της Ελλάδας θα είναι να αποδειχθεί ότι η Ρούλα είναι αθώα»

4 Απριλίου, 2022 4:27 ΜΜ
More videos

Στην ανακρίτρια βρέθηκε σήμερα το πρωί η 33χρονη Ρούλα η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, φτάνοντας στα δικαστήρια, πλήθος κόσμου την περίμενε για μια ακόμη φορά προκειμένου να την λιντσάρει και να την αποδοκιμάσει.

Γιώργος Λιάγκας: «Η λύτρωση όλης της Ελλάδας θα είναι να αποδειχθεί ότι η Ρούλα είναι αθώα…»
Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα (4/4) στην εκπομπή «Το Πρωινό» θέλησε να σχολιάσει τα όσα εξελίσσονται μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία το πρωί της Δευτέρας έφτασε στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και υπό έντονες αποδοκιμασίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιάγκας για την υπόθεση της Πισπιρίγκου:

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά πως «το παιδί αυτό δεν σκοτώθηκε μόνο, δε δολοφονήθηκε. Το παιδί βασανίστηκε επί εννέα μήνες από την ίδια του τη μάνα, αν αποδειχθεί η κατηγορία.

Η λύτρωση όλης της Ελλάδας θα είναι να αποδειχθεί ότι αυτή η γυναίκα είναι αθώα και κάποιος τρελός γιατρός πήγε και σκότωσε τα παιδιά… Δεν ξέρω! Εγώ θα ανακουφιστώ αν μάθω ότι η μάνα είναι αθώα. Αλήθεια σας λέω. Με έχει στοιχειώσει όλη αυτή η ιστορία ότι μία μάνα βασάνιζε ένα παιδί εννέα μήνες. Και του δινε… του δινε… Και δεν άντεξε και του έδωσε τη χαριστική βολή!».

Δείτε το βίντεο: