Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΛευτέρης Πανταζής: «Πούλαγα πάγο, τύλιγα σουβλάκια, ήμουν υδραυλικός»

Λευτέρης Πανταζής: «Πούλαγα πάγο, τύλιγα σουβλάκια, ήμουν υδραυλικός»

Για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, τις γυναίκες της ζωής του, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του, μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Δευτέρας στο “Στούντιο 4” με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη σημασία της αγάπης στη ζωή σου, αλλά και για τον θυελλώδη έρωτα που έζησε με την Άντζελα Δημητρίου.
«Η μαμά έλεγε πάντα δικηγόρος, γιατρός, οι μαμάδες πάντα έτσι είναι. Ο μπαμπάς μου με πίστευε ο κακομοίρης, με αγαπούσε πάρα πολύ, που είχα αυτό το πάθος να γίνω τραγουδιστής και με πήγαινε σε ταινίες και με βοηθούσε. Έκανα πάρα πολλές δουλειές όσο μεγάλωνα. Σε επιπλάδικο ήμουνα πίσω από το μηχάνημα που έτρωγα όλους τους ρόζους, έκανα τον σουβλατζή στον Κορυδαλλό, η μαμά μου έκανε τις πίτες, εγώ τις τύλιγα. Δούλεψα υδραυλικός, πούλαγα πάγο στη γειτονιά. Συνάμα ψιλοτραγουδούσα».

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Πανταζής ανέφερε ένα περιστατικό, που τον έκανε να πάρει ακόμα πιο σοβαρά την αγάπη του για το τραγούδι: «Βλέπω στην Πλατεία Ελευθερίας δύο παιδιά, σταματάνε με ένα τρίκυκλο με τον μπαμπά τους και τραγουδάνε στο μαγαζί που πάω εγώ. Τα χάζεψα τραγούδησαν δύο τρία τραγούδια και μετά πήραν ένα πιατάκι και βγάλανε όσα βγάζω εγώ τον μήνα, αμάν λέω θα μάθω κιθάρα».

«Την πρώτη μέρα που τραγούδησα έβγαλα 800 δραχμές με δανεική κιθάρα» είπε ακόμα.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε ότι στο πρώτο μαγαζί που πήγε να δουλέψει είδε έναν θαμώνα να τρώει το γυάλινο ποτήρι πάνω από το τραπέζι. «Μου κόπηκαν τα πόδια». Τρόμαξε και έφυγε από το μαγαζί.

Για τον γάμο είπε ότι δεν έτυχε να παντρευτεί. «Δεν φοβόμουν τη δέσμευση, οι γυναίκες έφευγαν με την μέθοδο στρίβειν διά του αρραβώνος».

Εξήγησε ότι προτεραιότητά του ήταν η πάντα η δουλειά. Ακόμα παραδέχτηκε πως «σύρθηκε στα πατώματα» για την Άντζελα Δημητρίου και όταν χώρισαν έχασε πολλά κιλά λόγω στεναχώριας.

Τα πιο σημαντικά