Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
δηλώσειςΛευτέρης Πανταζής: «Με φλερτάροuν πoλύ oι γuναiκες, έχω σοuξέ»

Λευτέρης Πανταζής: «Με φλερτάροuν πoλύ oι γuναiκες, έχω σοuξέ»

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του με την Έλλη Κοκκίνου, ο Λευτέρης Πανταζής έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε και για την προσωπική του ζωή.
«Πάντα έχω άγχος στις πρεμιέρες. Το άγχος δεν φεύγει. Αν είσαι υπεύθυνος καλλιτέχνης πρέπει να έχεις λίγο άγχος, πρέπει να τρέμεις» εξήγησε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Σε ερώτηση για το τι του λέει ο κόσμος όταν τον συναντά έξω, ο τραγουδιστής είπε: «Ότι με αγαπάει, ότι θέλει να βγει μια φωτογραφία μαζί μου. Όχι ο κόσμος, η νεολαία, τα πιτσιρίκια. Είναι φοβερό αυτό, τα πιτσιρίκια να ξέρουν τον Light, τον Mad Clip, τον Λεπά, φοβερό έτσι;».

«Με φλερτάρουν πολύ, έχω σουξέ σου λέω. Πάντα υπάρχουν ακραίες εκρήξεις θαυμασμού από γυναίκες, αλλά κρατιέμαι. Έχει τύχει να βγω ραντεβού με θαυμάστριά μου, να το αφήσω έτσι στην τύχη; Τώρα θα το έκανα πιο πολύ. Ήμουν πάντα ένας ερωτικός άνθρωπος, δεν ξέρω αν είμαι εραστής. Πάντως είμαι αυθόρμητος και όταν νιώθω κάτι το δείχνω» σημείωσε, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή.

Τα πιο σημαντικά