Λεβέντης: «Χρειάζεται μια μεγάλη κυβέρνηση 220-230 βουλευτών από αυτήν τη Βουλή»

6 Ιουλίου, 20172:33 ΠΜ
More videos

Την ανάγκη συγκρότησης μίας μεγάλης κυβέρνησης 220 έως 230 βουλευτών από την παρούσα Βουλή προκειμένου να αλλάξει το κλίμα στην οικονομία επισήμανε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς εάν υπάρχει δυνατότητα η χώρα να γυρίσει σελίδα και να περάσει στην ανάπτυξη δημιουργώντας ένα κλίμα προσέλκυσης επενδύσεων μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε μεταξύ άλλων “με μία ψηφοφορία στη Βουλή δεν αλλάζει το κλίμα, έχουν γίνει εκατοντάδες ψηφοφορίες, έχουμε τη θέληση των ξένων ψηφίσει στη Βουλή κατ’ επανάληψη και το κλίμα δεν άλλαξε.

Το κλίμα για να αλλάξει πιστεύω ότι χρειάζεται μία μεγάλη κυβέρνηση 220-230 βουλευτών μόνο τότε δίνεται η εικόνα σταθερότητας. Πρέπει να υποχρεωθούν οι πολιτικοί να βάλουν τη χώρα πάνω από την καρέκλα” και πρόσθεσε:

“Παλεύουν με ένα κυβερνητικό σχήμα που δεν πείθει. Υπάρχουν αντάρτες, υπάρχουν άνθρωποι που βγαίνουν στα κανάλια και διαφωνούν.

Ο επενδυτής όταν τα βλέπει αυτά τα πράγματα παίρνει δρόμο… Είμαστε μία χώρα που επειδή η αντιπολίτευση υπονομεύει την κυβέρνηση, προς τα έξω δίνουμε την εικόνα διάλυσης. Αυτό δεν μπορεί να μην το αντιλαμβάνεται ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας”.

Αναφερόμενος στον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης ο κ. Λεβέντης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι “η οικουμενική θα είναι μία ελληνική κυβέρνηση που θα κάνει μεταρρυθμίσεις.

Όταν η Ελλάδα κάνει μεταρρυθμίσεις θα δείτε πως θα χαλαρώσουν και οι έλεγχοι από την Ευρώπη, πως θα πειστούν οι αγορές… Η χώρα χρειάζεται μία κυβέρνηση που να μη φοβάται το κόστος”.

Ακούστε το ηχητικό:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News