Λέρος: Η μάνα έβαζε το κορίτσι να βλέπει ενώ έκανε έρωτα με τον πατέρα

29 Μαΐου, 2018 2:25 ΜΜ
More videos

Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους την κτηνωδία που γινόταν στη Λέρο με πρωταγωνιστές γονείς, που κατηγορούνται ότι βίαζαν και κακοποιούσαν τα δυο ανήλικα παιδιά τους.

Ο 52χρονος άνδρας και η 47χρονη σύζυγός του φέρονται να είχαν μετατρέψει το σπίτι τους σε κολαστήριο και να ξεσπούσαν τις αρρωστημένες τους ορέξεις πάνω στα σώματα των ανήλικων παιδιών τους.

Η κόρη ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και αιμορραγούσε….

Την πράξη παραδέχτηκε ο πατέρας των παιδιών, ενώ παρά το γεγονός ότι η μητέρα αρνείται τη συμμετοχή της, η 14χρονη κόρη της ισχυρίζεται ότι όχι μόνο η μητέρα γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις του συζύγου της, αλλά συμμετείχε και εκείνη στο βιασμό της μικρής.

Το έγκλημα ξεσκεπάστηκε όταν το κορίτσι πήγε με ακατάσχετη αιμορραγία στο Νοσοκομείο του νησιού και εξεταζόμενη από τον Παιδίατρο και Γυναικολόγο είδαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Η μικρή, μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό περιέγραψε το τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή Πλάκα, της Λέρου.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr, επί 4 χρόνια οι δύο γονείς στη Λέρο κακοποιούσαν σεξουαλικά το 14χρονο κορίτσι και το 8χρονο αγόρι, ενώ η οικογένεια έχει ακόμη έναν 17χρονο γιο με νοητική υστέρηση, που δεν έχει διευκρινιστεί αν έπεσε θύμα βιασμού. Το τέταρτο, ενήλικο παιδί (25 ετών) έχει εγκαταλείψει το σπίτι, «δραπετεύοντας» από την κόλαση που ζούσαν τα αδέλφια του.

Ομολόγησε ο πα-ΤΕΡΑΣ

Στην ολονυχτία ανάκριση των δύο γονέων, που συνελήφθησαν την Κυριακή, ο πατέρας ομολόγησε τις κτηνωδίες που έκανε εκείνος και η γυναίκα του εις βάρος των παιδιών τους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα παιδιά έπεφταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα θύματα ξυλοδαρμού από τον πατέρα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μόνιμα μεθυσμένος, γεγονός για το οποίο είχε απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν.

Να σημειωθεί πως παρόλο που θεωρείται ότι πολλοί γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε, η αρρωστημένη κατάσταση διαρκούσε χρόνια και θύματά της φέρονται να έχουν πέσει και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

Δήμαρχος Λέρου: «Οι άνθρωποι αυτοί κάθε άλλο παρά γονείς μπορούνε να λέγονται»

«Εδώ μιλάμε για μια μανά, η οποία έβαζε το κοριτσάκι να βλέπουν που έκανε έρωτα με τον πατέρα και μετά οι δυο τους συνέχιζαν με άλλες πράξεις εις βάρος του κοριτσιού. Φρίκη. Αποτροπιασμός. Οι άνθρωποι αυτοί κάθε άλλο παρά γονείς μπορούνε να λέγονται. Κτηνωδία και όχι μόνο» ανέφερε στο STAR ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας.

Σημειώνεται, πως τα δύο ανήλικα παιδιά έχει αναλάβει η θεία τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι είναι σε κατάσταση σοκ, καθώς κάθεται σε έναν καναπέ και δεν μπορεί να μιλήσει.

Πηγή: rodiaki

Ακολουθήστε μας στο facebook: