Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
celebritiesΛένα Ζευγαρά: «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου,...

Λένα Ζευγαρά: «Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου, είμαι λίγο φοβισμένη»

Η Λένα Ζευγαρά το βράδυ της Δευτέρας 21/5 βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτολου.

Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια άνοιξε τα χαρτιά της στην κάμερα του ΑΝΤ1, κάνοντας μία αναδρομή στην έως τώρα προσωπική και επαγγελματική της πορεία.

«Το τελευταίο διάστημα περνάω τέλεια μόνο με τη δουλειά μου. Πολλή δουλειά, επικεντρωμένη στον στόχο μου. Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου, είναι δίπλα μου πολλά χρόνια. Γενικά όμως δεν εμπιστεύομαι γρήγορα τους ανθρώπους, είμαι λίγο φοβισμένη», ανέφερε αρχικά η Λένα Ζευγαρά.
«Είμαι τελειομανής, θέλω να παίρνω σε όλα 10, όχι 9μιση. Έτσι ήμουν και στο σχολείο. Έβγαλα 18.500 χιλιάδες μόρια και έκλαιγα. Η μητέρα μου έλεγε: το παιδί μου δεν είναι καλά», διηγήθηκε η τραγουδίστρια.

«Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Για να κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να είσαι αυστηρός με τον εαυτό σου. Υπάρχουν φορές που νιώθω καταβεβλημένη αλλά κρατάει για λίγο», συμπλήρωσε η Λένα Ζευγαρά.
Όσον αφορά τη φιλία ανάμεσα σε γυναίκες, η Λένα Ζευγαρά σημείωσε: «Αν πάρεις μια φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των γυναικών. Έχουμε πιο έντονο το αίσθημα της ζήλιας. Με φλερτάρουν. Έχει χαλάσει το φλερτ, ντρέπομαι να με φλερτάρουν, δεν μπορώ να το δεχτώ εύκολα, λείπει το φλερτ το αγνό», σημειώνει σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Λένα Ζευγαρά.


Τα πιο σημαντικά