Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΛένα Ζευγαρά: «Συνήθως τους αφήνω στο διαβάστηκε»

Λένα Ζευγαρά: «Συνήθως τους αφήνω στο διαβάστηκε»

Η Λένα Ζευγαρά μίλησε για τη νέα της επιτυχία «Διαβάστηκε» αλλά και την προσωπική της ζωή. Η Λένα Ζευγαρά βρέθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» και αναφέρθηκε στο νέο της τραγούδι, στη νέα της συνεργασία με τον Πέτρο Ιακωβίδη στη «Φαντασία», στην προσωπική της ζωής και πώς διασκεδάζει η ίδια όταν βγαίνει έξω.

«Κάθε φορά που τραγουδάω οποιοδήποτε τραγούδι προσπαθώ να μπω στο ρόλο», παραδέχθηκε η Λένα Ζευγαρά και αναφέρθηκε στη νέα της επιτυχία «Διαβάστηκε» λέγοντας «Συνήθως τους αφήνω στο διαβάστηκε».
Για τις σχέσεις της η τραγουδίστρια ανέφερε «Δεν αφορά τον κόσμο η προσωπική μου ζωή. Το πώς νοιώθεις βγαίνεις στον κόσμο. Κόσμε πώς με βλέπεις είμαι καλά;… Είμαι στα καλύτερά μου», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια για τα επαγγελματικά της έκανε γνωστό ότι δημιουργεί νέο δίσκο και πώς έρχεται συνεργασία στην παραλιακή με τον Πέτρο Ιακωβίδη. «Δημιουργούμε τον δίσκο μου, που έχει πάρα πολλά τραγούδια τεράστιων δημιουργών. Το αφήσαμε λίγο γιατί οι πρόβες είναι κουραστικές, πολύωρες. Πηγαίνουμε από το πρωί και φεύγουμε το πρωί… Στο κλείσιμο θα κάνουμε μαγικό σκηνικό, θα κλείνομε μαζί το πρόγραμμα», ανέφερε στο τέλος η Λένα Ζευγαρά.
Τα πιο σημαντικά