Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΛένα Ζευγαρά για ομόφuλα ζευγάρια: «Το λıμάνι του καθενóς είναι καθαρά uποκειμενικό»

Λένα Ζευγαρά για ομόφuλα ζευγάρια: «Το λıμάνι του καθενóς είναι καθαρά uποκειμενικό»

“Είμαι υπέρ του ο καθένας να είναι ευτυχισμένος με ό,τι επιλέξει” δηλώνει η Λένα Ζευγαρά.

Με αφορμή τις επιτυχημένες εμφανίσεις μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη στη Θεσσαλονίκη, η Λένα Ζευγαρά παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1. Μέσα σε όλα, δε, η λαϊκή τραγουδίστρια εξέφρασε την προσωπική της άποψη σχετικά με το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

Δείτε το βίντεο

Πιο συγκεκριμένα, η Λένα Ζευγαρά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο θεσμός της οικογένειας μού αρέσει πάρα πολύ και με εκφράζει γιατί έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια, η οποία ήταν δεμένη. Έχω έναν αδελφό που ασχολείται με την μουσική και θα τον μάθετε σύντομα. Ερχεται και αυτός σε λίγο καιρό με δικό του τραγούδι».

«Είμαι υπέρ της οικογένειας γιατί θεωρώ ότι ο άνθρωπος ολοκληρώνεται, φεύγει από την οικογένεια του και μετά ζητάει πάλι κάπου να καταλήξει. Κάτι το οποίο το βρίσκεις σε μια πιο αγνής φύσεως αγάπη που είναι η οικογένεια που δημιουργείς εσύ. Απλά, επειδή εγώ θέλω πραγματικά να αφιερωθώ στο παιδί μου και στον σύζυγο μου αύριο, νομίζω ότι όλα έχουν την κατάλληλη στιγμή τους».

Επίσης, όσον αφορά την επερχόμενη νομοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια, η Λένα Ζευγαρά δήλωσε τα εξής. «Δεν είναι βέβαια αντικειμενική άποψη αλλά υποκειμενική, θεωρώ ότι η ευτυχία ή το τέλος του καθενός ή το λιμάνι του καθενός είναι καθαρά υποκειμενικό. Η ευτυχία είναι υποκειμενική. Οπότε το τι με κάνει εμένα χαρούμενη και τι με ολοκληρώνει, τι κάνει χαρούμενο τον Χ και τον Υ, νομίζω ότι είναι καθαρά υποκειμενικό. Πραγματικά εύχομαι να είναι όλος ο κόσμος ευτυχισμένος με τις επιλογές του. Είμαι υπέρ του ο καθένας να είναι ευτυχισμένος με ό,τι επιλέξει».

Τα πιο σημαντικά