Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΛένα Μαντά: Συγκλονίζει για τη μάχη της με τον καρκίνο - «Όταν...

Λένα Μαντά: Συγκλονίζει για τη μάχη της με τον καρκίνο – «Όταν άκουσα για χημειοθεραπείες, με έπιασαν τα κλάματα»

«Δεν έβαλα ποτέ περούκα, γιατί δεν μπορώ το δήθεν, δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν και κυρίως τον εαυτό μου».

Ηγνωστή συγγραφέας μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο πριν από αρκετά χρόνια. «Το προλάβαμε μεταξύ λεμφώματος και καρκίνου, δεν με ένοιαζε να μάθω και λεπτομέρειες. Ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι βαρύ αλλά στο ”Βαλς με 12 Θεούς” είχα γράψει ακριβώς για αυτό, οπότε ήξερα τα συμπτώματα», εξομολογήθηκε μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ.

«Πήγα να κάνω γαστροσκόπηση. Έγινε χωρίς νάρκωση. Το απαίτησα αυτό, ήθελα να βλέπω γιατί είμαι control freak. Και μου είπαν ”δεν θα το αντέξεις”. Όπως κατέβαινε ο σωλήνας, μου έλεγε ο γιατρός “ωραία, ωραία, ωραία… αχ ρε κορίτσι μου, ευτυχώς που ήρθες”».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τί της είπε ο γιατρός και την αντίδρασή της. «Υπήρχε πολύ κλάμα, πολλή στεναχώρια. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο γιατρός μου ήταν ”φαντάσου τον εαυτό σου σαν γάτα, έπεσες από τον 5ο και στάθηκες στα πόδια σου, τόσο τυχερή είσαι, το πρόλαβες, είναι ιάσιμο”. Του λέω ”ντόμπρα;”. Μου λέει “στον λόγο μου”».

«Με έπιασε κλάμα όταν άκουσα για τις χημειοθεραπείες. Δεν έβαλα ποτέ περούκα, γιατί δεν μπορώ το δήθεν, δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν και κυρίως τον εαυτό μου», συμπλήρωσε η συγγραφέας.
Τα πιο σημαντικά