Λαζόπουλος: «Το σύστημα θέλει μόνο Πορτοσάλτε – Θέλει να τελειώνει με όσους κάνουν πολιτική σάτυρα»

30 Δεκεμβρίου, 20215:05 ΜΜ

Αποκαλυπτικός, αιχμηρός και καταγγελτικός ήταν για μία ακόμα φορά ο Λάκης Λαζόπουλος που δε μάσησε τα λόγια του καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας. Από τις «στραβοτιμονιές» της κυβέρνησης Μητσοτάκη έως την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο ηθοποιός που έχει ξεχωρίσει εκτός από το υποκριτικό του ταλέντο , για τα αιχμηρά του κοινωνικοπολιτικά σχόλια, σχολίασε μεταξύ άλλων τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην χώρα. Με αφορμή μάλιστα για τις ραγδαίες εξελίξεις με τους Ράδιο Αρβύλα, πέρα του ότι είναι πραγματικό το γεγονός με τον υπόδικο πλέον Στάθη Παναγιωτόπουλο, άφησε αιχμές για την κυβέρνηση και την λογοκρισία που θέλει να επιβάλει καθώς όπως είπε ότι το σύστημα δείχνει ότι θέλει να τελειώσει με αυτούς, καθώς θέλει μόνο Πορτοσάλτε ώστε να πάει σε εκλογές χωρίς αντίθετες φωνές. Να μην υπάρχει κανένα απολύτως σχόλιο. Τίποτα άλλο δεν θέλουν. Πορτοσάλτε και γιατρούς οι οποίοι να είναι πορτοσαλτίζοντες“.

Όσον αφορά το υπουργικό σχήμα της κυβέρνηση Μητσοτάκη, επισήμανε ότι είναι: «επικεφαλής στα 3 υπουργεία είναι τρεις ακροδεξιοί. Δεν γίνεται να χειρίζονται την πανδημία, την ανάπτυξη, την λειτουργία του Κράτους, τρεις ακροδεξιοί. Είναι σαν να συνεργάζεται η Δημοκρατία με την Χούντα».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως ήταν ένα (σ.σ. κόμμα) 3% που μετασχηματίστηκε και μπήκαν και άλλα 30% και αυτό το 30% δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ένας κόσμος προοδευτικός που ήρθε από αλλού κι έπρεπε ήδη να ανακαλύψουν ποιο ήταν αυτό το καινούργιο κόμμα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News