Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025
ΕλλάδαΛάρισα: Πήδηξε στο κενό μπροστά στα μάτια της μητέρας της η 38χρονη...

Λάρισα: Πήδηξε στο κενό μπροστά στα μάτια της μητέρας της η 38χρονη -Προσπάθησε να την κρατήσει

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τη μοιραία πτώση μιας 38χρονης από μπαλκόνι, στη Λάρισα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η 38χρονη, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, βρισκόταν στο σπίτι, στο διαμέρισμα πέμπτου ορόφου επί της οδού 23ης Οκτωβρίου, όπου διέμενε με τους γονείς της.




Η μητέρα της προσπάθησε να τη σταματήσει

Τη στιγμή που αποφάσισε να κάνει το απονενοημένο διάβημα, δίπλα της βρισκόταν η μητέρα της, η οποία προσπάθησε με κάθε τρόπο να την αποτρέψει από το να κάνει τη βουτιά στο κενό, μάταια όμως. Η 38χρονη έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση του κ. Χρήστου Κραβαρίτη δείχνει ως αιτία θανάτου την πτώση εξ ύψους. Η 38χρονη έφερε και τραύματα στους καρπούς των χεριών της. Αναμένεται η διεξαγωγή νεκροψίας-νεκροτομής, η οποία θα αποφανθεί για τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Δείτε εικόνες από τη Λάρισα:

larisa ptosi 17 2 25.jpg larisa 38xroni ptosi 17 2 25.jpg 1 larisa ptosi 1.jpg ptosi larisa 17 2 25.jpg

Φωτογραφίες: onlarissa.gr

Τα πιο σημαντικά