Λάρισα: Έτοιμη να παντρευτεί ήταν η 28χρονη ποδηλάτισσα που σκότωσε η νταλίκα

8 Μαρτίου, 2018 10:18 ΠΜ
More videos

Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα από το ξαφνικό χαμό της Πωλίνας Τσαπακίδου, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες μιας νταλίκας, όταν επιχείρησε με το ποδήλατό της να διασχίσει την παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση με την οδό Βόλου.

Εκεί, νταλίκα διερχόμενη από την οδό Βόλου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, παρέσυρε την 30χρονη κοπέλα με συνέπεια να χάσει τη ζωή της.

Η Πωλίνα δούλευε σε κατάστημα με είδη τεχνολογίας και μάλιστα τη μέρα εκείνη είχε πάρει το ποδήλατό της για να φτάσει πιο γρήγορα στη δουλειά της. Όπως κατέστη γνωστό, η Πωλίνα επρόκειτο να παντρευτεί τον Σεπτέμβρη.

«Τα παιδιά είχαν αρραβωνιαστεί πριν από τέσσερα χρόνια και ετοιμαζόμασταν για γάμο. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι πήγαινε στο γυμναστήριο με το ποδήλατο κι όταν σταμάτησε στο φανάρι, δίπλα της σταμάτησε και μια νταλίκα. Όταν άναψε το πράσινο, προφανώς από απροσεξία του οδηγού που δεν την είδε, η νταλίκα παρέσυρε την Πωλίνα που έπεσε στις πίσω ρόδες της νταλίκας. Περιμένουμε από την τροχαία να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για το δυστύχημα, δεν γνωρίζω περισσότερα. Το σπίτι της ήταν εκεί κοντά που έγινε το δυστύχημα και συνήθιζε να παίρνει το ποδήλατο για να πηγαίνει στη δουλειά της που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Αυτός ο δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος», είπε η πεθερά της άτυχης Πωλίνας και συνεχίζει:

«Μόλις ενημερωθήκαμε για το τραγικό περιστατικό, χρειάστηκε να κάνω εγώ την αναγνώριση γιατί ο γιος μου δεν είχε τη δύναμη και το κουράγιο να το κάνει. Ο γιος μου περνάει πολύ δύσκολες ώρες τώρα, το ίδιο και οι γονείς της γιατί δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις το ξαφνικό χαμό του παιδιού σου».

Αγαπημένοι φίλοι της Πωλίνας δεν μπορούν να πιστέψουν πως το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο νωρίς και μάλιστα λίγο καιρό πριν προλάβουν να τη δουν νύφη στην εκκλησία.

«Είναι άδικο αυτό που της συνέβη. Ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι που έκανε σχέδια για το γάμο της, ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα για τη ζωή. Μας είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι πέθανε και πραγματικά αυτοί που οδηγούν νταλίκες δεν σέβονται κανέναν γύρω τους, πιάνουν το τιμόνι κι όποιον πάρει ο Χάρος. Ήταν πολύ καλές φίλες με την κόρη μου, έκαναν καλή παρέα και μας μιλούσε συνέχεια για το γάμο της που θα γινόταν το Σεπτέμβριο. Η κοπέλα ήταν ευτυχισμένη με τον αρραβωνιαστικό της και ήθελε να φτιάξει τη δική της οικογένεια. Δούλευε σε ένα κατάστημα στη Λάρισα και πηγαινοερχόταν συνέχεια. Κάποιες φορές την πήγαινε ο άντρας της στη δουλειά και κάποιες άλλες έπαιρνε το ποδήλατό της. Και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι χάνει τη ζωή της από έναν ασυνείδητο οδηγό. Η κόρη μου έχει σοκαριστεί πολύ. Έχουμε στενοχωρηθεί όλοι μας πάρα πολύ» τόνισαν οι φίλοι της.

[onlarissa] [protothema]