Λάουρα Νάργες: Ξανά στο κρεβάτι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη – «Ποιος είπε ότι η κύηση είναι εύκολη;»

3 Αυγούστου, 2022 3:12 ΜΜ
More videos

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη είναι η Λάουρα Νάργες και ανυπομονεί να κρατήσει το αγοράκι της, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι στην αγκαλιά της.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία περνά ένα αλλιώτικο καλοκαίρι λόγω της κύησής της, βρίσκεται ξανά στο κρεβάτι αυτήν την περίοδο, όπως γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους. Ωστόσο, δεν είναι μόνη.

Εκτός από τον Χρήστο Σαντικάι, στο πλευρό της βρίσκονται η μητέρα αλλά και η πεθερά της, οι οποίες τη βοηθούν με τις δουλειές του σπιτιού. «Μίας και τη βγάζουμε ΞΑΝΑ στο κρεβάτι αυτήν την περίοδο, η πεθερούλα μου μαγειρεύει, όσο η μαμά μου κάνει τις άλλες δουλειές. Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη…», σχολίασε η Λάουρα Νάργες στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση που έκανε η Λάουρα Νάργες:

Η Λάουρα Νάργες είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της τις δυσκολίες που πέρασε στην αρχή της κύησης, όπου αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για τρεις μέρες. «Έχω μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, νοσηλεύτηκα για τρεις μέρες. Ο Χρήστος μου κρατούσε όλη μέρα το χέρι και με έκανε μπάνιο» είχε πει στο περιοδικό ΟΚ!.