Λαμπραντόρ υιοθέτησε 9 μικρά παπάκια που έχασαν τη μητέρα τους

23 Ιανουαρίου, 20237:25 ΜΜ
More videos

Μπορεί να γνωρίζουμε ήδη ότι τα Λαμπραντόρ είναι υπέροχα, έξυπνα και φιλικά σκυλιά , αλλά ο Φρέντ έρχεται να το αποδείξει στο έπακρον.

Κι αυτό γιατί ο αξιαγάπητος σκύλος παρ ΄όλο που είναι μόλις 10 ετών «υιοθέτησε» 9 ορφανά παπάκια, τα οποία έχασαν την μητέρα τους πιθανώς εξαιτίας μία πεινασμένης αλεπούς.

Η ιδιαίτερη οικογένεια ζει στο κάστρο του Μάουντφιτσερ στο Εσεξ της Βρετανίας και όχι μόνο Φρεντ βάζει στην ράχη του και τα 9 παπάκια, αλλά τα πηγαίνει και βόλτα στην λίμνη, βουτώντας μάλιστα μαζί τους.

Πάντως οι φωτογραφίες με τα παπάκια να περπατούν πάνω στον Φρεντ με ένα να φτάνει ακόμη και στο κεφάλι του, κάνουν τον γύρο του κόσμου, κάνοντας τους χρήστες του διαδικτύου να… λιώσουν.

Δείτε το βίντεο

Orphaned ducklings adopted by resident dog at Mountfitchet Castle

Nine lives for nine ducklings
Fred the resident dog at the Castle stepped up to the challenge when nine little ducklings became orphaned last Thursday. The ducklings' mum had disappeared and a member of staff found them waddling around the castle grounds alone. The team were very worried about the ducklings but Fred, a 10 year old Labrador, immediately took to them and has been babysitting ever since.

Δημοσιεύτηκε από Mountfitchet Castle στις Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News