Λαμία: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 69χρονου που βιάζει τα εγγόνια του

12 Ιουνίου, 2018 5:49 ΜΜ
More videos

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση το κοριτσάκι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Συνεχίζεται η απολογία του 69χρονου συνταξιούχου δικηγόρου που φέρεται να κακοποιούσε τα εγγόνια του, σε Εισαγγελέα και Ανακρίτρια στα Δικαστήρια Λαμίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης δήλωσε ότι παραιτείται, ενώ την ίδια ώρα έβγαιναν λεπτομέρειες για την ιατροδικαστική έρευνα που καίνε στην κυριολεξία τον – πρώην – πελάτη του.

“Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου…”, ήταν οι δηλώσεις του κ. Κρούπη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην έκθεση φέρεται να περιγράφονται «Σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριτσάκι, «η οποία προήλθε στις τρεις με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις…».

Σημειώνουμε ότι σε βάρος του 69χρονου υπήρχαν ήδη πολλά επιβαρυντικά στοιχεία που προέκυψαν από την εξέταση των δύο παιδιών από ειδικούς. Αν και το βάρος πέφτει προφανώς στα όσα έχει υποστεί το κοριτσάκι και το οποίο έχει περιγράψει με πολλές λεπτομέρειες τα όσα έχει βιώσει και ο 9χρονος αδερφός της παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να έχει καταθέσει ότι δεν θέλει να είναι με τον παππού του ο οποίος του φωνάζει και τον βρίζει. Επίσης σε ερώτηση αν τον ακουμπούσε σε ευαίσθητα σημεία, η απάντησή του ήταν καταφατική!

Με το βάρος των νέων αποκαλύψεων θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η προφυλάκιση του δικηγόρου ακόμη κι αν δεν υπάρχουν τα τελικά αποτελέσματα από τις εξειδικευμένες εξετάσεις που ζήτησε η Ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση, που ενήργησε και την εξέταση στα δύο παιδιά.

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: