Λαμία: Nτελιβεράς ήθελε να περάσει μέσα από τον χείμαρρο να πάει την παραγγελία!

19 Σεπτεμβρίου, 2020 1:31 ΜΜ
More videos

Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας με αυτό που ακούσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο ύψος του υποσταθμού της ΔΕΗ, λίγο πριν το νοσοκομείο Λαμίας. Πρόκειται για το σημείο που ήταν… απροσπέλαστο μιας και είχε πλημμυρίσει και είχαν ακινητοποιηθεί δύο αυτοκίνητα λόγω της βροχής (χρειάστηκε απεγκλωβισμος των οδηγών από την Πυροσβεστική). Ένας νεαρός ντελιβεράς με φυσικότητα που σε άφηνε σύξυλο προσπάθησε να κάνει το…  μυθικό, αποζημιώνοντας στο έπακρο τον πελάτη που παρήγγειλε.

Παρά τις αντιξοότητες της στιγμής, ζήτησε από τους αστυνομικούς που είχαν βάλει την κορδέλα διακοπής κυκλοφορίας στο σημείο, να περάσει -ναι ο Αθεόφοβος- με το μηχανάκι, ναι, για να πάει την παραγγελία.

Μάλιστα μας έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση που ενώ βρισκόμασταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή ανοίξαμε το παράθυρο του αυτοκινήτου και τον ρωτήσαμε ευθέως,  ‘…καλά θες να περάσεις από εκεί μέσα;”  η απάντηση ήταν αποστομωτική: “Και πως θα πάω την παραγγελία…”. 

Το respect της βραδιάς ανήκει σε αυτόν τον ωραίο ντελιβερά ο οποίος δεν πέρασε εν τέλει από εκεί γιατί οι αστυνομικοί -ορθώς πράττοντας- δεν του το επέτρεψαν. Έτσι έκανε αναστροφή για να πάει από άλλο δρόμο ώστε να ολοκληρώσει το έργο του…

Δείτε από που ήθελε να περάσει

Πηγή: lamianow.gr