Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΛαμία: Μαθητές Δημοτικού αποπειράθηκαν να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους με ποντικοφάρμακο – «Θέλαμε...

Λαμία: Μαθητές Δημοτικού αποπειράθηκαν να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους με ποντικοφάρμακο – «Θέλαμε να του κάνουμε κακό»

Πριν από λίγες ημέρες, σε Δημοτικό Σχολείο της Λαμίας, ένας μικρός μαθητής έφτυσε το νερό που πήγε να πιει από το μπουκάλι του γιατί ήταν πολύ πικρό. Ο δάσκαλος μάλιστα προέτρεψε το παιδάκι να μην πιει αάλλο νερό από το μπουκάλι, παρά να πάει στη βρύση του σχολείου αναφέρει το ρεπορτάζ του Lamianow.gr

ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ

Λίγες ώρες αργότερα ένα άλλο παιδάκι από την ίδια τάξη, ίσως από το βάρος των τύψεων, εξομολογείται στην μητέρα του ότι το μεσημέρι στο σχολείο μαζί με έναν ακόμη συμμαθητή του, έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του άλλου παιδιού.

ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Η μητέρα ειδοποιεί την οικογένεια του και αμέσως οι γονείς κινητοποιούνται και μεταφέρουν το παιδί τους στο Νοσοκομείο, όπου παραμένει για τρεις ημέρες.

Η ποσότητα της ουσίας που έφτασε στον οργανισμό του μικρού μαθητή ωστόσο ήταν τέτοια που ευτυχώς δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα.

healthstories cheri paidioy nosokomeio

«ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ»

Άλλο ένα εξίσου σοκαριστικό σημείο στην υπόθεση είναι η απάντηση των παιδιών στο «γιατί» έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του συμμαθητή τους. Η απάντηση τους ήταν: «Γιατί θέλαμε να του κάνουμε κακό»

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευθύμιος Γκούμας, δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό: «Ακολουθήσαμε όλα τα προβλεπόμενα. Ενημερώσαμε όπως επρεπε. Τα παιδιά και οι γονείς ήδη παρακολουθούνται από ψυχολόγο».

Τα πιο σημαντικά