Λάκης Παπαδόπουλος για Σοφία Χατζηπαντελή: «Ξιπάζει την ελληνική αισθητική»

29 Σεπτεμβρίου, 202212:40 ΠΜ
More videos

Την άποψή του για το φετινό GNTM εξέφρασε ο Λάκης Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην κριτική επιτροπή, στα κορίτσια που δηλώνουν συμμετοχή, αλλά και στο γεγονός ότι πλέον μπαίνουν στο ριάλιτι και μεγαλύτερες γυναίκες.

«Το είδα το GNTM. Υπάρχει μια κομπλεξική τάση από τους κριτές να βρουν άκομψα πράγματα για να δείξουν ότι η εποχή αλλάζει. Και το αποτέλεσμα είναι να βρίζουν πανέμορφα κορίτσια. Να τα πληγώνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα και να τα κάνουν να νιώθουν “τσίρκο”. Εγώ θα έφευγα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις μεγαλύτερες ηλικίες που λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό είπε: «Είναι λυπηρό που πάνε μεγάλες ηλικίες. Αν δεν μπορούμε να δειχτούμε, ας καθίσουμε στην άκρη».

Σχολιάζοντας τους τέσσερις κριτές που απαρτίζουν την επιτροπή ο Λάκης Παπαδόπουλος υποστήριξε: «Τη Βίκυ Καγιά την αγαπάει ο κόσμος. Ακόμα και σε παράπτωμα να πέσει, θα της το συγχωρήσουν. Ο Γιώργος Καράβας ευγενέστατος. Ο Τάσος Σοφρωνίου πότε θα το βγάλει το καπέλο;». Τέλος, αναφέρθηκε στη Σοφία Χατζηπαντελή λέγοντας πως δεν του αρέσει καθόλου. «Δεν μου αρέσει. Είναι σαν να δείχνει ότι ξιπάζει την ελληνική αισθητική», δήλωσε κλείνοντας.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News