Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΛάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει στην τηλεόραση με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει στην τηλεόραση με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την επικείμενη τηλεοπτική του επιστροφή στη μυθοπλασία μετά τους «Δέκα μικρούς μήτσους».

«Κάνω μία κωμική σειρά, ονομάζεται «Πνίξε τη Γιολάντα», κάνω διαπραγματεύσεις για το που θα προβληθεί και αναφέρεται στην αποδόμηση της ελληνικής οικογένειας. Θα παίξω στη σειρά «Πνίξε τη Γιολάντα» και
είναι υπό συζήτηση το αν τη σκηνοθετήσω κιόλας», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο δημιουργός γεννώντας πολλά ερωτηματικά για τη νέα σειρά με τον ευρηματικό τίτλο.

Τελικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tv24, τα επεισόδια θα είναι συνολικά είκοσι και θα χωριστούν σε δύο κύκλους. Στη σειρά θα παρουσιάζεται τη ζωή μιας οικογένειας, που από τη μακρινή Αστόρια της Νέας Υόρκης αποφασίζει να επιστρέψει στη γενέτειρά της, τη Μυτιλήνη.

Μάλιστα όπως τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα από την Αστόρια της Νέας Υόρκης, με τρία επεισόδια από τα είκοσι θα λαμβάνουν χώρα εκεί, με τα υπόλοιπα δεκαεπτά στο νησί της Μυτιλήνης.

Πέρα από το σίγουρο της δικής του πρωταγωνιστικής εμφάνισης στη σειρά δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το καστ, καθώς αυτήν την περίοδο ο δημιουργός βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία συγγραφής του σεναρίου.
Τα πιο σημαντικά