Λάκης Λαζόπουλος: «Αν δεν μπορείς να λες αυτό που σκέφτεσαι, κάθισε σπίτι σου»

April 5, 2018 1:16 PM
More videos

Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επέστρεψαν στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Η σατιρική σειρά του Λάκη Λαζόπουλου έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με τον τηλεοπτικό κοινό να την υποδέχεται ζεστά. Ο δημιουργός της σειράς Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» για την απουσία του από την τηλεόραση.

Όπως σημείωσε ότι δεν ορίζει εκείνος την τηλεοπτική του παρουσία γιατί υπήρχε ένα αίσθημα ότι έβγαινε όποτε ήθελε. Αντίθετα τόνισε ότι τα κανάλια είναι εκείνα που του δίνουν τα βήμα να λέει αυτό που σκέφτεται.

«Αρχικά, η απουσία αποδεικνύει ότι δεν ορίζω εγώ την παρουσία μου. Αυτό είναι πολύ βασικό. Γιατί υπήρχε ένα αίσθημα ότι εγώ βγαίνω ότι ώρα θέλω και τα λέω όταν θέλω. Δεν είναι καθόλου έτσι. Βγαίνω πάντα όταν έχω συμφωνία με αυτούς που έχουν τα κανάλια. Το λόγο σου τον δίνουν στο σχολείο οι δάσκαλοι και στη δημοσιότητα αυτοί που έχουν τα κανάλια.

Η διαφοροποίηση είναι, όταν παίρνεις αυτόν τον χρόνο, στο πώς τον αξιοποιείς. Η δική μου γραμμή είναι ότι όταν είσαι όπου είσαι, πρέπει να λες αυτό που σκέφτεσαι. Αν δεν μπορείς να λες αυτό που σκέφτεσαι, κάθισε σπίτι σου. Δεν θέλω να πω τίποτα αν δεν μπορώ να το πω ολόκληρο. Μισά δεν θέλω να λέω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος για την τηλεοπτική του απουσία.

Ακολουθήστε μας στο facebook: