Λάκης Γαβαλάς: «Ξανάρχιζα μία ζωή από την αρχή – Δεν με βοήθησε κανείς»

1 Οκτωβρίου, 2020 1:23 ΜΜ
More videos

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT». Τι είπε για τις σχέσεις του, τον γάμο του, την επιχείρησή του και τη φυλακή.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στον Alpha και την εκπομπή «Τάκης Χατζής DIRECT». Ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας, έκανε αποκαλύψεις για τις σχέσεις του, τον γάμο του, την επιχείρησή του και πολλά άλλα.

«Γεννήθηκα στον Πειραιά και μεγάλωσα στον Κορυδαλλό. Ο πατέρας μου ήταν μαρμαράς, ενώ η μητέρα μου δεν εργαζόταν γιατί έπρεπε να μεγαλώσει τα παιδιά. Ο πατέρας μου ήταν μάγκας πειραιώτης και η μητέρα μου ήταν η νοικοκυρά του σπιτιού», είπε στον Τάκη Χατζή ο κ. Γαβαλάς.

«Εγώ τις γυναίκες τις αγαπώ και τις υπηρετώ. Ο πατέρας μου όταν άκουγε τον ήχο από τα τακούνια από τη μητέρα μου, τις αδελφές μου, καμιά φορά τα φορούσα και εγώ για να δω αν μου πάνε, μπερδευότανε», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή είμαι ερωτευμένος.

Ο κ. Γαβαλάς είπε ότι άτομα τα οποία είχε βοηθήσει και εξυπηρετήσει, δεν τον στήριξαν όταν μπήκε στη φυλακή: «Δεν με στήριξαν με την έννοια την τεχνική […]. Δικαιολογώ το θέμα επειδή υπάρχει μία υπερηφάνεια στη μέση, δεν ξέρει ο άλλος πως να φερθεί, έτσι πιστεύω ότι συνέβη. Όταν βγήκα δεν τους ξαναείδα αυτούς τους φίλους μου γιατί δεν είχαμε πλέον και κοινά ενδιαφέροντα, εγώ ξανάρχιζα μία ζωή από την αρχή».

Για τη βίλα του στη Μύκονο είπε ότι έχει ξαναπάει: «Υποτίθεται ότι το είχα νοικιάσει σε κάποιον για να μπορέσω να τα δώσω στο κράτος, αυτός δεν πλήρωσε ποτέ κανένα ενοίκιο».

«Έφερα στην Ελλάδα τις μεγάλες εταιρείες, δούλευαν 300 άτομα για εμένα, έκανα επενδύσεις και έκανα μία ζωή όχι λιγότερο λουσάτη από τώρα, τώρα έχω πιο πολλά λούσα γιατί τώρα τα χαίρομαι κιόλας», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα ο Λάκης Γαβαλάς είπε και μερικά λόγια από τον ρόλο που παίζει στο θέατρο και την παράσταση «Στο κλουβί με τις τρελές».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή: