Λάκης Γαβαλάς κατά Σοφίας Χατζηπαντελή: «Τι πουλάει; Τα φρύδια; Λυπάμαι πολύ»

6 Ιουλίου, 20229:36 ΜΜ
More videos

Ακόμη δεν πρόλαβε η κοπέλα να βγει στην δημοσιότητα και τα σχόλια για την εμφάνιση της έχουν πάρει φωτιά, με πολλούς να μιλούν αρνητικά για τα έντονα φρύδια της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ήδη ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν πολύ την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν με την παρουσία της στην κριτική επιτροπή του GNTM με τις φήμες να αναφέρουν ότι έχει ήδη συμβεί ένας πρώτος γύρος καβγά με την Βίκυ Καγιά.

Αυτή τη φορά το μοντέλο με τα χαρακτηριστικά φρύδια σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος είπε με τον γνωστό καυστικό του τρόπο: «Μπορεί να μας πει η Σοφία Χατζηπαντελή τι προϊόντα πουλάει; Τα φρύδια; Λυπάμαι πάρα πολύ».

Ο Λάκης Γαβαλάς εξέφρασε, επίσης, τη διαφωνία του με την παρουσία του Γιώργου Καράβα στο GNTM: «Δεν συμφωνώ με αυτό που κάνει ο Γιώργος στο GNTM και δεν ξέρω και σαν κριτής πώς θα είναι, γιατί είναι ένα παιδί με μια υπόσταση πολύ πιο συγκεκριμένη. Σαν coach δεν νομίζω ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο».

«Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το GNTM έτσι όπως μου είπαν ότι θα είναι τα γυρίσματα. Έχω ένα κασέ που είναι αυτό, αυξάνεται, δεν μειώνεται. Γίνομαι 70 χρονών και δεν διακινδυνεύω την ψυχική μου υγεία για τίποτα πλέον» κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς στη συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA.

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News