Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Κυρία Αθηνά ήσασταν η 2η μαμά για τα παιδιά μας»: Πέθανε ξαφνικά...

«Κυρία Αθηνά ήσασταν η 2η μαμά για τα παιδιά μας»: Πέθανε ξαφνικά η χαμογελαστή νηπιαγωγός που όλοι την αγαπούσαν

Ηράκλειο: Ανείπωτη θλίψη για την Αθηνά Τσικουδάκη

Το Ηράκλειο πενθεί με τον χαμό της νηπιαγωγού, Αθηνάς Τσικουδάκη η οποία έφυγε από την ζωή μόλις στα 46 της χρόνια. Η αδικοχαμένη νηπιαγωγός αφήνει πίσω τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της αλλά και όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου που εργαζόταν.

Η Αθηνά, ένας άνθρωπος χαμογελαστός, δοτικός και πολύ αγαπητός τόσο στους γονείς και τα παιδιά τους οποίους γνώρισε ως νηπιαγωγός όσο και στους συναδέλφους της μπήκε εντελώς ξαφνικά σε μια μάχη για τη ζωή της, η οποία την έστειλε στην Εντατική.

Έδωσε μάχη, πάλεψε, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο παιδικός σταθμός στον οποίο εργαζόταν στο Ηράκλειο παραμένει κλειστός σήμερα και αύριο, πενθώντας για τον χαμό της.

2 8 292x570 1 292x570 1

 Ηράκλειο: Τα συγκινητικά αντίο των γονέων στην Αθηνά

Συγκινητικά είναι τα “αντίο” που λένε γονείς των μαθητών της. “Για πολλές ώρες της ημέρας ήσασταν η δεύτερη μαμά σε πολλά παιδάκια, μαζί και στο δικό μας, που όλη την ημέρα όλο για εσάς μιλάει και όλο το όνομά σας λέει, σίγουρα κάτι θα κάνατε καλά για να μείνετε βαθιά χαραγμένη στη μνήμη ενός παιδιού, ξέρετε “τα παιδιά ξερουν”… Σίγουρα μέσα από το παιδί μας και από τη συμπεριφορά του καταλάβαμε από την αρχή κι εμείς σαν γονείς ότι το παιδί μας στο σχολείο είναι στα χέρια ενός εξαίρετου ανθρώπου, που με τη σειρά του μεταλαμπάδευσε το ήθος του, την καλοσύνη του, τους καλούς τρόπους, την αγάπη για τον συνάνθρωπό του, αλλά κυρίως την ευγένεια σε όλα τα παιδάκια που είχαν περάσει από εσάς….. Λυπάμαι πολύ, πραγματικά, τα θερμά μας συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά σας… Καλό σας ταξίδι στην αιωνιότητα ΚΥΡΙΑ Αθηνά…”, αναφέρεται σε μία ανάρτηση.

Τα πιο σημαντικά