Κυρανάκης: «Οι μαθητές με πρότυπο τον Τσίπρα κάνουν καταλήψεις για να γίνουν πρωθυπουργοί»

1 Οκτωβρίου, 20205:45 ΜΜ
More videos

Σε μια ακόμα δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μετά το “φταίνε οι νέοι που δεν έχουν δουλειά γιατί δεν ψάχνουν καλά στο ίντερνετ”.

Αυτή τη φορά υποστήριξε ότι οι μαθητές κάνουν καταλήψεις στα σχολεία, γιατί έχουν ως πρότυπο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Κυρανάκης μιλώντας για τις κινητοποιήσεις των μαθητών τόνισε ότι “οι καταλήψεις είναι υποκινούμενες από αριστερές κινήσεις και αριστερά κόμματα”, ενώ μετά προχώρησε σε έναν συλλογισμό ο οποίος κατέληγε στο συμπερασμα ότι οι μαθητές κάνουν καταλήψεις για να γίνουν πρωθυπουργοί, έχοντας ως πρότυπο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε τα εξής:

“Σας υπενθυμίζω ότι το πρότυπο του αριστερού στη χώρα μας είναι ο κ. Τσίπρας ο οποίος ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα από τις καταλήψεις στα σχολεία. Άρα δικαίως θα μπορεί να νομίζει ένας οποιοσδήποτε μαθητής αριστερών κινήσεων που κλείνει το σχολείο του και κάνει φθορές στη δημόσια περιουσία των φορολογουμένων ότι μια μέρα μπορεί να γίνει πρωθυπουργός, όπως ο κ. Τσίπρας“.

“Να πληρώνουν οι μαθητές και οι γονείς τους τις ζημιές”

Στη συνέχεια των δηλώσεών του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ερωτηθείς για τις φθορές που έχουν γίνει σε σχολεία, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να εξατομικευτεί η ευθύνη και να αποδοθούν οι ευθύνες και πως θα πρέπει να πληρώσουν τις ζημιές οι μαθητές και οι κηδεμόνες τους.

Οι νέες δηλώσεις του κ. Κυρανάκη έρχονται λίγο καιρό μετά τα όσα είχε υποστηρίξει για την ανεργία των νέων για την οποία είχε υποστηρίξει σε τηλεοπτική συνέντευξή ότι πολλοί άνεργοι δεν έχουν βρει δουλειά γιατί δεν ψάχνουν αρκετά και μεθοδικά στο ίντερνετ.

Δείτε τι δήλωσε για τις καταλήψεις ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης από το 6:30 και μετά.

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News