Κυρανάκης για φθορές καταλήψεων: «Να πληρώσουν οι γονείς όσων τις προκάλεσαν»

1 Οκτωβρίου, 202010:57 ΜΜ
More videos

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει για τις φθορές που έχουν προκληθεί στις καταλήψεις των σχολείων.

Με έντονο ύφος, ο βουλευτής ανέφερε πως πρέπει ο λογαριασμός των ζημιών να πάει στους γονείς εκείνων που έκαναν τις συγκεκριμένες φθορές.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε: «Eίναι σωστό οι μαθητές να διεκδικούν αυτά που πρέπει να γίνουν για το δικό τους σχολείο. Είναι σωστό να διεκδικούν. Είναι λάθος όμως να το κάνουν με καταλήψεις, γιατί τα σχολεία τους, οι καθηγητές τους και όλες οι υποδομές πληρώνονται από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, ώστε τα σχολεία να είναι ανοιχτά και να μπορούν τα παιδιά να έχουν εκπαίδευση»

«Κανείς δεν έχει αρνηθεί το διάλογο. Τις καταλήψεις αρνούμαστε. Οι φθορές που προκλήθηκαν και συνεχίζουν να προκαλούνται στα δημόσια σχολεία θα πρέπει να εξατομικευτούν σε αυτούς που τις έκαναν και ο λογαριασμός να πάει στους γονείς τους. Σε συγκεκριμένο σχολείο διαπιστώθηκε πολύ μεγάλη φθορά σε εργαστήριο το οποίο είχε πληρωθεί από δωρεά 40.000 ευρώ»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News