Κύπριος ποpνοστάρ αποκαλύπτει την πιο απίθανη στιγμή στην καριέρα του

3 Φεβρουαρίου, 2018 10:16 ΜΜ
More videos

Οι περισσότεροι άντρες που παρακολουθούν τις παραγωγές της ερωτικής βιομηχανίες, σίγουρα θα ήθελαν να βρεθούν στην θέση των πρωταγωνιστών, θεωρώντας την δουλειά αυτή ως την καλύτερη του κόσμου.

Είναι όμως έτσι, τα πράγματα; Ο Δημήτρης ΧΧΧ με ρίζες από την Κύπρο έχει μία κάπως διαφορετική άποψη, καθώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ευρωπαϊκής σκηνής στον συγκεκριμένο τομέα.

«Είναι μία δουλειά που απαιτεί πολύ καλή φυσική κατάσταση, καθώς μία ώρα γυρισμάτων αντιστοιχεί σε περίπου 20-25 λεπτά καθαρής ταινίας», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Μερικές φορές την ώρα που εσύ κάνεις σeξ, μπορεί να υπάρχουν γύρω σου 30 άτομα, τα οποία διακόπτουν τις σκηνές και σου δίνουν εντολές να ξαναξεκινήσεις. Οι στάσεις που βλέπεις να έχουν κατά την διάρκεια της επαφής, δεν είναι τόσο άνετες όσο δείχνουν».

Μάλιστα ως απάντηση σε αυτούς που την θεωρούν εύκολη δουλειά, απάντησε: «Η εντύπωση που έχει ο κόσμος είναι πως κάνουμε σeξ όλη την ημέρα με πανέμορφες γυναίκες, όμως δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν πολλές στιγμές που είναι άβολες».

Και κάπου εκεί πέταξε την απίθανη στιγμή που έχει ζήσει: «Μία φορά ήμουν πάνω σε έναν βράχο στην έρημο και ένα ολόκληρο συνεργείο περίμενε να τελειώσω. Ήταν μία πολύ περίεργη σκηνή σε μία έρημο των ΗΠΑ. Όλοι όσοι δούλευαν εκεί, ήταν τριγύρω μου και περίμεναν να τελειώσω. Εγώ απλά είχα καθίσει σε ένα βράχο, συντετριμμένος που δεν μπορούσα να φτάσω στην κορύφωση. Τους έβλεπα όλους να με περιμένουν για να γυρίσουν σπίτια τους και δεν μπορούσα να συνεχίσω».

[gazzetta]