Κυπαρισσία: Αυτός είναι ο 39χρονος πατέρας παιδιού δύο ετών που δολοφονήθηκε για έναν λογαρ

7 Απριλίου, 2021 4:16 ΜΜ
More videos

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κυπαρισσία από την δολοφονία του 39χρονου μέσα στο μαγαζί που διατηρούσε στην περιοχή και ο οποίος δέχτηκε αναίτια επίθεση από 72χρονο για έναν λογαριασμό τηλεφώνου.

Νεκρός από τους πυροβολισμούς του 72χρονου, έπεσε ο Κώστας Καρυτινός, ιδιοκτήτης του καταστήματος ειδών τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας. Ο άτυχος άντρας ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί δύο ετών.

Δολοφονία Κυπαρισσία

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.

Δολοφονία Κυπαρισσία

Πως έγινε το άγριο φονικό

Ο 39χρονος δέχθηκε την εν ψυχρώ επίθεση από έναν 72χρονο που πήγε να πληρώσει το λογαριασμό τηλεφώνου, το οποίο του είχαν κόψει. Τον πυροβόλησε μέσα σε κατάστημα ειδών τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

κυπαρισσία

Ο 72χρονος δράστης μπήκε σε κατάστημα ειδών τεχνολογίας που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στην Κυπαρισσία και μετά από λεκτική διένεξη με τον 39χρονο άνδρα, έφυγε από το κατάστημα.

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο (πληροφορίες κάνουν λόγο για περίστροφο κειμήλιο) και στόχευσε κατά του 37χρονου ιδιοκτήτη πυροβολώντας τον.

πυροβολισμοί Κυπαρισσία

Στο χώρο προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση, ενώ ο δράστης αρχικά τράπηκε σε φυγή. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Στη συνέχεια ο δράστης παραδόθηκε στο Α.Τ. Τριφυλίας.

Κυπαρισσία

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της αιματηρής επίθεσης ήταν ένας λογαριασμός τηλεφωνίας. Ο δράστης, που παλαιότερα πωλούσε λαχεία, περιγράφεται ως χαρακτήρας οξύθυμος και αντικοινωνικός.

Ακολουθήστε μας στο facebook: