Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
διεθνήΚυνηγός κοροϊδεύει μπαμπουίνο που αιμορραγεί και ασφυκτιεί ενώ τον σηκώνει στον αέρα

Κυνηγός κοροϊδεύει μπαμπουίνο που αιμορραγεί και ασφυκτιεί ενώ τον σηκώνει στον αέρα

Ένας κυνηγός καταγράφηκε να γελάει και να κοροϊδεύει ένα τραυματισμένο μπαμπουίνο λέγοντάς του να “σταματήσει να παραπονιέται” καθώς τον σήκωνε στον αέρα.

Το βίντεο τραβήχτηκε στην νότια Αφρική και δείχνει έναν ανώνυμο κυνηγό να γελάει με ένα μπαμπουίνο και να σηκώνει το ζώο που αιμορραγούσε βαριά από το χέρι.

Σε κάποιο σημείο του βίντεο τον ρωτάει “σε πονάει αυτό”, ενώ είναι εμφανές ότι ο αρσενικός μπαμπουίνος αιμορραγεί κάπου στο κεφάλι.

Το βίντεο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και ο μεγαλύτερος οργανισμός φροντίδας των ζώων της νότιας Αφρικής προσφέρει 600 ευρώ ανταμοιβή για όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην σύλληψη του κυνηγού.

Δείτε το βίντεο

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το πως τραυματίστηκε ο μπαμπουίνος, που τραβήχτηκε το βίντεο ή τι απέγινε ο μπαμπουίνος μετά το βίντεο.

0460f3861516a74cb150e4433f42d78d 19

“Από ότι φαίνεται τα τραύματα του μπαμπουίνου είναι αποτέλεσμα κάποιας απόπειρας να τον σκοτώσουν. Στο βίντεο ο μπαμπουίνος είναι ακόμα ζωντανός, προσπαθεί να αναπνεύσει και αιμορραγεί”, ανέφερε η οργάνωση Νational Council of Societies for the Prevention of Cruelty to Animals.

“Ο άντρας κρατάει τον μπαμπουίνο από το χέρι και του λέει ότι πρέπει να σταματήσει να παραπονιέται και τον ρωτάει αν πονάει.”

Το βίντεο ξεσήκωσε αντιδράσεις με ένα χρήστη του Twitter να σχολιάζει: “Πρέπει να βρεθεί και να πληρώσει για αυτό που έκανε.”

eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3 57

“Δεν μπορώ να βλέπω αυτή την φρικιαστική σκηνή”, έγραψε ένας άλλος.

[dailymail]

Τα πιο σημαντικά