Κύμα συμπαράστασης για 34χρονο Ρώσο που σκότωσε παιδεραστή!

11 Νοεμβρίου, 2020 3:36 ΜΜ
More videos

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Ρωσία η δίκη μηχανικού αυτοκινήτων, ο οποίος σκότωσε έναν καταδικασμένο για παιδεραστία, αφού τον έπιασε στα πράσα να ετοιμάζεται να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά ένα 14χρονο αγόρι.

Ο 34χρονος Βλαντιμίρ Σάνκιν είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 15 ετών, αν καταδικαστεί, και αυτό έχει προκαλέσει κατακραυγή, ενώ έχει ήδη πραγματοποιηθεί ψήφισμα υπογεγραμμένο από 70.000 πολίτες που ζητούν να απαλλαχθεί

Ο Σάνκιν, ενώ περπατούσε στον δρόμο, άκουσε τις αγωνιώδεις εκκλήσεις ενός αγοριού 10 ετών, που ζητούσε βοήθεια για τον 14χρονο φίλο του, ο οποίος ήταν κλειδωμένος μέσα στο διαμέρισμα του 54χρονου Βλαντιμίρ Ζάιτσεφ, στην πόλη Ούφα. Ο τελευταίος είχε φυλακιστεί τρεις φορές στο παρελθόν για επιθέσεις σε ανήλικα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου και του γιου του.

Ο Σάνκιν έτρεξε προς το διαμέρισμα και άκουσε το αγόρι μέσα να κλαίει. Μπήκε μέσα και απελευθέρωσε τον έφηβο, τον οποίο ο Ζάιτσεφ είχε απειλήσει να γδυθεί, λέγοντάς του ότι διαφορετικά θα τον σκότωνε και θα τον διαμέλιζε. Οργισμένος, ο Σάνκιν πήρε τον Ζάιτσεφ έξω και άρχισε να τον χτυπάει μ’ ένα ξύλο, καθώς περίμενε την αστυνομία. Κατά τον ξυλοδαρμό του ο παιδεραστής έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Αυτά τα τραύματα προκάλεσαν αργότερα τον θάνατό του.

Το πρόσωπο του παιδεραστή μετά τον ξυλοδαρμό του

Ο Σάνκιν, που δικάζεται τώρα για τον θάνατό του, λέει ότι δεν περίμενε πως θα πεθάνει και πρόσθεσε ότι πιστεύει πως κάθε άνδρας θα έκανε το ίδιο πράγμα για να σώσει δύο παιδιά.

Πηγή: dailymail