Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου MasterChef

Μάιος 22, 2018 4:21 ΜΜ
More videos

To ΜasterChef ήταν ο απόλυτος νικητής σε κερδισμένες εντυπώσεις αλλά και σε νούμερα στους δείκτες τηλεθεάσεων την σεζόν που διανύουμε καταφέρνοντας να κερδίσει όταν βρήκε ρυθμό ακόμα και τον μεγάλο του ανταγωνιστή, το Survivor 2018.

Η αλλαγή του από έναν καθαρά μαγειρικό διαγωνισμό σε ένα σόου με μπόλικα στοιχεία reality απογείωσε το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού για το παιχνίδι.

Όπως είναι φυσικό οι άνθρωποι του Star έμειναν πολύ ευχαριστημένοι και αυτό σε πρώτη φάση είχε φανεί και από την παράταση που δόθηκε στη διάρκεια του διαγωνισμού.

Πριν καλά καλά καθίσει ο καπνός από το φινάλε, το οποίο βρήκε νικητή τον Τιμολέοντα Διαμαντή, το Star δεν μπόρεσε να περιμένει και αποφάσισε να κρατήσει ζεστή… την κουζίνα του.

Κυκλοφόρησε λοιπόν το νέο trailer του MasterChef της επόμενης σεζόν, στο οποίο βλέπουμε στιγμές από το MasterChef 2, τους τρεις κριτές μαζί με τους φιναλίστ του τελικού και τα τηλέφωνα επικοινωνίας, αφού οι άνθρωποι της παραγωγής ζητούν από τους νέους σεφ που θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, να δηλώσουν συμμετοχή.

Αφήστε το σχόλιό σας
Ακολουθήστε μας στο facebook: