Κτηνίατρος επιδιόρθωσε το καβούκι χελώνας με υαλοβάμβακα και την επέστρεψε στη φύση

8 Ιουλίου, 20175:01 ΜΜ
More videos

Μια κτηνίατρος από την κτηνιατρική κλινική Χόκινγκ Χιλς στο Οχάιο, μας υπενθύμισε ότι το επάγγελμα του κτηνιάτρου είναι εκπληκτικό. Καθώς περπατούσε στο δάσος, η γυναίκα συνάντησε τυχαία έναν παλιό ασθενή. Η κτηνίατρος ανέβασε τη φωτογραφία μιας χελώνας με ένα περίεργο καβούκι και είχε γράψει την εξής λεζάντα: “Πριν από μερικά χρόνια, ένας πελάτης μου είχε φέρει μια χελώνα, που την είχε χτυπήσει ένα αυτοκίνητο. Χρησιμοποίησα υαλοβάμβακα για να επισκευάσω το καβούκι της και την άφησα πίσω στη φύση. Πρόσφατα, καθώς περπατούσα στο δάσος, παρατήρησα ένα περίεργο μοτίβο στα φύλλα. Προς έκπληξή μου, κατάλαβα ότι ήταν ένας παλιός μου ασθενής. Μερικές φορές, το να είσαι κτηνίατρος είναι υπέροχο!”

“Αν ήξερα ότι ο υαλοβάμβακας θα έμενε για πάντα στο καβούκι της χελώνας, θα είχα φροντίσει να τον κάνω πιο μοδάτο. Υπέθεσα ότι θα έπεφτε πολύ γρήγορα”, ανέφερε η γυναίκα στην άναρτησή της.

Η κτηνίατρος συμβουλεύει τον κόσμο να ζητήσει βοήθεια από ειδικό, αν δει μια χελώνα με σπασμένο καβούκι. Σε αυτή την περίπτωση, η χελώνα ήταν αρκετά μεγάλη, οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα να την αφήσουν με τον υαλοβάμβακα. Αλλά αν η χελώνα βρίσκεται ακόμα στην ανάπτυξη, είναι καλό να αλλάζει κατά καιρούς.

turtle-shell-repair-vet-reunited-old-patient-hocking-hills-animal-clinic-1 (1)

[Hocking Hills Animal Clinic] [Facebook]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News