Κρυφό βίντεο δείχνει άντρα να παντρεύεται 14χρονο κορίτσι σε τζαμί

24 Μαΐου, 20176:32 ΠΜ
More videos

«Ναι» απαντά το 14χρονο κορίτσι οταν ο Ιμάμης της ξεκαθαρίζει ότι μια από τις υποχρεώσεις της είναι να υπακούει τον σύζυγό της.

Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει ένα 14χρονο κορίτσι να υποχρεώνεται σε γάμο με έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό του, ο οποίος νωρίτερα είχε πληρώσει την οικογένειά της με ένα χρυσό περιδέραιο αξίας 1.500 δολαρίων.

Ιμάμης τους λέει να υπογράψουν τα χαρτιά του γάμου

Οι σκηνές φέρεται να έχουν καταγραφεί στην πίσω πλευρά ενός τζαμιού στη Μελβούρνη. Το 14χρονο κορίτσι φαίνεται να κάθεται αμίλητο ενώ ο μελλοντικός σύζυγός της υπογράφει τα επίσημα χαρτιά που του δίνει ο 62χρονος Ιμάμης Ιμπραήμ Όμερντιτς, ο οποίος κατηγορείται γιατί ανάγκασε σε γάμο ανήλικο παιδί.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο

Ο Ιμάμης στη συνέχεια ακούγεται να ρωτά το κορίτσι αν δέχεται για σύζυγό της τον άνδρα τον οποίο γνώρισε πριν από μερικές ημέρες «για να ζήσετε μαζί σύμφωνα με το Ισλάμ».

Όταν το 14χρονο παιδί απαντά «ναι», ο Ιμάμης της ξεκαθαρίζει ότι μια από τις υποχρεώσεις της είναι να υπακούει τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ οι αρχές της χώρας έλαβαν 60 αναφορές για παράνομους γάμους στους οποίους εμπλέκονται 57 παιδιά στο διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2014 έως το τέλος του φετινού Ιανουαρίου.

Τα 23 από αυτά ήταν κάτω των 16 ετών ενώ σοκ προκαλεί το γεγονός ότι σε τέσσερις περιπτώσεις οι «νύφες» ήταν κάτω των 10 ετών.

Ο Ιμάμης που είναι τώρα πια αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη 

[dailymail] [thema]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News