Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
1970Κρυφή κάμερα δείχνει αρκούδα να παίζει πιάνο όταν μπήκε μέσα σε ένα...

Κρυφή κάμερα δείχνει αρκούδα να παίζει πιάνο όταν μπήκε μέσα σε ένα σπίτι

Πίσω από μια πρόσφατη διάρρηξη, ήταν ένας αρκετά ευγενικός γούνινος δράστης, που άφησε στην ιδιοκτήτρια ένα μουσικό δώρο.

Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία της πόλης Βέιλ του Κολοράντο, κλήθηκε για να διερευνήσει μια διάρρηξη σε ένα διαμέρισμα. Η γυναίκα που ζει εκεί δεν ήταν στο σπίτι, αλλά οι αρχές διαπίστωσαν πως κάποιο ζώο μπήκε από το παράθυρο της κουζίνας για να βρει φαγητό.

Αφού έλεγξε το σύστημα στις κάμερες παρατήρησης του σπιτιού, η ιδιοκτήτρια ανακάλυψε πως ένοχη ήταν μια αρκούδα. Όπως δείχνει το βίντεο με το περιστατικό, το άγριο ζώο δεν περιορίστηκε στο φαγητό, αλλά κάποια στιγμή ασχολήθηκε και με το πιάνο.

Ενώ τα ζώα δεν είναι ειδικοί της μουσικής, το γεγονός πως μια αρκούδα ενδιαφέρθηκε, κάνει το βίντεο μοναδικό. Ακόμη και οι αρχές ανέφεραν αυτή την παράξενη ανακάλυψη σε ένα δελτίο τύπου, σύμφωνα με το οποίο: «Οι συγχορδίες που καταγράφηκαν στο βίντεο ήταν αφόρητες και ο σκοπός εξίσου ανυπόφορος. Παρόλο που οι αξιωματικοί αναζήτησαν την αρκούδα στην περιοχή, η ίδια εξακολουθεί να παραμένει ελεύθερη.»

Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τη μουσική παρέμβαση της αρκούδας, στο βίντεο που ακολουθεί.

Τα πιο σημαντικά