Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
#blackfridayΚροκόδειλος άρπαξε από το κεφάλι φύλακα ζωολογικού κήπου

Κροκόδειλος άρπαξε από το κεφάλι φύλακα ζωολογικού κήπου

Ένα σκληρό βίντεο κάνει το γύρω του κόσμου τις τελευταίες ώρες, το οποίο δείχνει έναν κροκόδειλο να πιάνει από το κεφάλι έναν άνδρα και να τον τινάζει στον αέρα. Το βίντεο τραβήχτηκε το προηγούμενο Σάββατο σε έναν ζωολογικό κήπο στην Ταϊλάνδη και δείχνει τι έπαθε ένας άνδρας, ο οποίος αποφάσισε να τα βάλει με το ερπετό.

33317527cc9645260ef1e3201247a7ef

Ο φύλακας, λοιπόν, του ζωολογικού κήπου αποφασίζει να δείξει ένα κόλπο στους επισκέπτες και αφού περάσει διάφορα ξυλάκια μέσα από στόμα, στην συνέχεια βάζει το κεφάλι του ανάμεσα στα δύο του σαγόνια και κάθεται εκεί για 10 δευτερόλεπτα. Κι ενώ όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά με τον κροκόδειλο να είναι ακίνητος όσο ο άνδρας κάνει τα κόλπα του, μόλις εκείνος πάει να βγει τα πράγματα παίρνουν τραγική τροπή.

Ο κροκόδειλος γραπώνει τον άνδρα από το κεφάλι με τα δόντια του και τον τινάζει δεξιά και αριστερά, με εκείνον να μην μπορεί να αντιδράσει.

Δείτε το βίντεο (σκληρές εικόνες)

Ο φύλακας φαίνεται να πόνεσε τόσο πολύ που ούρλιαξε όταν τον γράπωσε το ζώο, ενώ μετά έδειξε στο κοινό παλιά τραύματά του, συμπεριλαμβανομένου και ενός κομμένου δάχτυλου.

[dailymail]

Τα πιο σημαντικά