ΚΡΗΤΗ: Βροχή από σφαίρες στα Σφακιά!

30 Ιουλίου, 2014 10:37 ΠΜ
More videos

Τρεις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο απολογισμός της ένοπλης συμπλοκής που σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες της Τρίτης στο λιμάνι των Σφακίων.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν έξω από ταβέρνα της περιοχής, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων κατοίκων αλλά και τουριστών. Το λιμανάκι των Σφακίων έχει αυξημένη κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς από εκεί ξεκινούν πλοιάρια για τη Γαύδο αλλά και για το γραφικό Λουτρό.

Η ένοπλη συμπλοκή σημειώθηκε ανάμεσα σε μέλη δύο οικογενειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών με μικρά πλοιάρια. Οι διωκτικές αρχές εξέταζαν τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι το κίνητρο της συμπλοκής ενδέχεται να σχετίζεται με την επαγγελματική τους ενασχόληση.

Οι δύο από τους τρεις εμπλεκομένους είναι αδέλφια. Οι δύο σοβαρά τραυματίες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων. Η κατάσταση του ενός κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς έχει τραυματιστεί στον θώρακα και τον πνεύμονα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ ο δεύτερος τραυματίας έχει βληθεί στο πόδι.

Ο τρίτος εμπλεκόμενος έχει τραυματιστεί ελαφρά και σύμφωνα με την Αστυνομία κατάφερε να διαφύγει από το σημείο της συμπλοκής. Τόσο στα Σφακιά όσο και στο Νοσοκομείο Χανίων έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο νέων αιματηρών επεισοδίων μεταξύ των δύο οικογενειών. Η κατάσταση έως αργά το βράδυ ήταν έκρυθμη.

ethnos.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: