Κρήτη: Τράπεζα κατέσχεσε την κάρτα συνταξιούχου για 7 ευρώ

Νοε 22, 2018 6:33 ΜΜ
More videos

Σε περιπέτειες μπήκε ένα συνταξιούχος Κρητικός ο οποίος κλήθηκε να ανανεώσει την χρεωστική του κάρτα καταβάλλοντας 7 ευρώ με την τράπεζα να του τα… κατάσχει!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, όλα συνέβησαν πριν λίγο καιρό όταν ο συνταξιούχος άνδρας κλήθηκε από τράπεζα να ανανεώσει την χρεωστική του κάρτα, βάσει της οποίας λάμβανε την σύνταξή του.

Η τράπεζα του ζήτησε 7 ευρώ για την ανανέωση της κάρτας με τον συνταξιούχο τα καταβάλλει το ποσό στο ταμείο.

Το παρατράγουδο είναι πως η τράπεζα του κατάσχεσε τα 7 ευρώ, με αποτέλεσμα να μείνει ο συνταξιούχος χωρίς κάρτα ανάληψης.

Σημειωτέον ότι ο συνταξιούχος διατηρούσε λογαριασμό στην εν λόγω τράπεζα, ακατάσχετον, στον οποίο πιστωνόταν η σύνταξή και μόνο.

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, με υπάλληλο της Τράπεζας, μας ενημέρωσε άκουσον – άκουσον, ότι οφείλει ο συγκεκριμένος συνταξιούχος να προβεί σε δημιουργία “ακατάσχετου” λογαριασμού και σε Ιδιώτη!!! Επειδή τα κρούσματα τις μέρες μας είναι πολλαπλά , ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση και συστήνουμε την προσοχή!!!», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση.

Πηγή: ereportaz

Ακολουθήστε μας στο facebook: