Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚρήτη: Θλίψη για τον χαμό του 38χρονου Μανώλη, πατέρα 2 παιδιών –...

Κρήτη: Θλίψη για τον χαμό του 38χρονου Μανώλη, πατέρα 2 παιδιών – Με τα όργανά του σώθηκαν 3 άνθρωποι

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Ηράκλειο στο άκουσμα της είδησης του θανάτου τπου 38χρονου Μανώλη Λουμπάκη που έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά από ένα μήνα γενναίας μάχης στην ΜΕΘ, μετά το τροχαίο που είχε στις αρχές του Δεκέμβρη.

TO ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Ο άτυχος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών που είχε μεγάλη αγάπη για τις μοτοσυκλέτες και τους αγώνες μότο – κρος συγκρούστηκε στην περιοχή των ΤΕΙ Ηρακλείου με διερχόμενη μηχανή, με αποτέλεσμα να υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Δεν τα κατάφερε, η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε μη αναστρέψιμη από τους γιατρούς που διαπίστωσαν ότι ήταν κλινικά νεκρός και ενημέρωσαν την οικογένειά του. Παρά την οδύνη για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου, οι δικοί του άνθρωποι πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν ζωτικά του όργανα, προκειμένου να σωθούν άλλοι δοκιμαζόμενοι συνάνθρωποί μας.

ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

Ο Μανώλης νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ και οι γονείς του με την σύζυγο του αποφάσισαν να δοθούν η καρδιά του που θα μεταφερθεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειουργικό Κέντρο και τα νεφρά του στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών.

Έτσι, στήθηκε και ολοκληρώθηκε επιτυχώς αερογέφυρα ζωής. Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στο χωριό Κρουσώνας.

Τα πιο σημαντικά