Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
διάφοραΚρήτη: Θεματική γκέι κρουαζιέρα με 2.887 επιβάτες κατέπλευσε στην Κρήτη

Κρήτη: Θεματική γκέι κρουαζιέρα με 2.887 επιβάτες κατέπλευσε στην Κρήτη

Το Celebrity Reflection μεταφέρει 2.887 επιβάτες και η επόμενη στάση έχει την Μύκονο.

Το Ηράκλειο αποτέλεσε μια από τις στάσεις της θεματικής εκδρομής που πραγματοποιείται με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity reflection που φιλοξενεί ομόφυλα ζευγάρια αλλά και μεμονωμένους τουρίστες!

aa41c00af16adc6ff27874c14aaf0d11

Όπως αναφέρει το cretalive, το πλοίο έδεσε νωρίτερα στο λιμάνι του Ηρακλείου και εκατοντάδες ζευγάρια και ανδρικές παρέες επισκέπτονται την πόλη κάνοντας τη βόλτα τους στο κέντρο και τους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Το κρουαζιερόπλοιο Celebrity reflection μήκους 319 μέτρων με 1246 άτομα πλήρωμα, φιλοξενεί περίπου 2887 επιβάτες.

Θα παραμείνει στο Ηράκλειο μέχρι τις 6 το απόγευμα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό που είναι η Μύκονος!

#gaycruise #celebrityreflection #party #gay #gaylife #gaycouple #picoftheday

A post shared by Fred (@fredrp_official) on

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Για πρώτη φορά(maiden call) κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Celebrity Reflection μήκους 319 μέτρων, της εταιρείας Celebrity Cruises. Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει  2.887 επιβάτες και 1.246 μέλη πληρώματος οι οποίοι θα παραμείνουν  μέχρι τις 6 το απόγευμα στο Ηράκλειο όπου και θα αναχωρήσουν για τον επόμενο προορισμό, τη Μύκονο.

Στο πλαίσιο υποδοχής και καλωσορίσματος, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κος Απόλλων Φιλιππής πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο  κρουαζιερόπλοιο και συναντήθηκε με τον Έλληνα πλοίαρχο κ. Παναγιώτη Σκυλογιάννη.

127afa6e35192a4675b4e784aca66a1a

Επίσης, έγινε και  ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και πλακετών κατά τη διάρκεια μίνι ξενάγησης στο κρουαζιερόπλοιο ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο καπετάνιος αναφέρθηκε στις άριστες υποδομές του λιμένα που βοηθούν τον κατάπλου και τη παραμονή του πλοίου στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου θα αποχαιρετήσει το κρουαζιερόπλοιο στις  5 το απόγευμα, με τη συμμετοχή της φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου και με κέρασμα που θα προσφερθεί λίγο πριν αναχωρήσουν οι επιβάτες από τις εγκαταστάσεις του νέου Τερματικού Σταθμού Κρουαζιέρας.

Τα πιο σημαντικά