Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΤα κατάφερε ο μικρός Γιώργος που τον χτύπησε 10 φορές το κριάρι...

Τα κατάφερε ο μικρός Γιώργος που τον χτύπησε 10 φορές το κριάρι – Βγήκε από τη ΜΕΘ Παίδων

Εμφανώς πολύ καλύτερα στην υγεία του είναι ο 8χρονος Γιώργος Ραπάνης που είχε δεχθεί 10 χτυπήματα από κριάρι στον κήπο του σπιτιού του στο Μαρδάτι Αγίου Νικολάου.

Αν και παραμένει νοσηλευόμενος στην παιδιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ, θετικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 8χρονου Γιώργου, που την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα από κριάρι στον κήπο του σπιτιού του στο Μαρδάτι Αγίου Νικολάου.

Ύστερα από πενθήμερη παραμονή του στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου, ο μικρός Γιώργος νιώθει αρκετά καλά και σύντομα θα λάβει εξιτήριο για να επιστρέψει στους φίλους και την οικογένειά του, καθώς και τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων δεν προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στους γιατρούς που τον παρακολουθούν.

Αξίζει να σημειωθεί, η μάχη που έδωσαν το προηγούμενο διάστημα οι γιατροί για να επανατοποθετήσουν τους σπόνδυλους του παιδιού στην αρχική τους θέση.

image 1

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχτηκε από το κριάρι έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι ο 8χρονος έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Ο 8χρονος μεταφέρθηκε άμεσα σε σταθερή σοβαρή κατάσταση στην Παιδοχειρουργική Κλινική στο ΠαΓΝΗ, καθώς είχε υποστεί εξάρθρωση σπονδύλων στον αυχένα υπό τη συνεχή παρακολούθηση των γιατρών.

Πηγή: fonien.gr

Τα πιο σημαντικά