Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚρήτη: Οικογένεια στα Χανιά φροντίζει παράλυτο τράγο και ζητά βοήθεια

Κρήτη: Οικογένεια στα Χανιά φροντίζει παράλυτο τράγο και ζητά βοήθεια

Έκκληση σε όποιον μπορεί με κάποιο τρόπο να βοηθήσει, κάνουν φιλόζωοι οι οποίοι φροντίζουν έναν τράγο που βρέθηκε με σπασμένη σπονδυλική στήλη, στα Χανιά.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι προσπαθούν να ανακουφίσουν τον πόνο του ζώου και το φιλοξενούν σπίτι τους,  γνωρίζοντας όμως ότι θα μείνει παράλυτο.

Προσπαθούν να ενημερώσουν και να ενημερωθούν, για να μην συνεχίσει το ζώο να υποφέρει. Σε ανάρτηση που έκαναν, αναφέρουν: «Γυρίσαμε απ’ τα Χανιά κ το κτηνιατρείο της κ. Σαριδάκη η οποία τον δέχτηκε κ αυτή είναι η ακτινογραφία του τραγούλη… Είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση του και μόνο σε χέρια έμπειρα κ δυνατά θα μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς χωρίς να κάνει αλλά προβλήματα λόγω της ξαπλωτής στάσης στην οποία βρίσκεται… Στα γόνατα του έχουμε φτιάξει επιγονατίδες από γάζα για να μην κάνει πληγές μια κ στηρίζεται σ’ αυτά κ τον βάλαμε πάνω σε μαξιλάρα αφράτη για να είναι πιο μαλακά ακόμα… Έχει κ κάποιες κατακλύσεις αλλά ακόμα δεν είναι σοβαρές… Όποιος έχει κάποια ιδέα για κάποια φάρμα ή ομάδα ανθρώπων που έχουν την ικανότητα, τη δυνατότητα κ το χώρο ώστε να ζήσει όσο καλύτερα γίνεται αυτό το δύσμοιρο ζωντανό ας γράψει στα σχόλια… Η άλλη λύση είναι η ευθανασία…. Τρώει ο καημένος όμως με όρεξη κ προσπαθεί όσο μπορεί κ αυτός.. Κρίμα είναι να μη βρεθεί κάποιος και να υποφέρει…»

11 252863 397323 type13260 1 222 252863 397324 type13260 1

Τα πιο σημαντικά