Κρήτη: Ετοιμάζουν γάμους με 1.500 άτομα και λένε: «Eμάς δεν μας πιάνει ο κορονοϊός»

10 Αυγούστου, 2020 5:34 ΜΜ
More videos

Τη στιγμή που στη Μεσαρά του Ηρακλείου Κρήτης, καταγράφονται σύμφωνα με πληροφορίες επτά κρούσματα κορονοίού -σύμφωνα και με τον δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη- και τα κρούσματα σε εθνικό επίπεδο διαρκώς αυξάνονται, κάποιοι συμπατριώτες του στο νομό λέγεται πως οργανώνουν γάμους και γαμήλια γλέντια, καθ’ όλα κρητικά με ως και 1.500 άτομα καλεσμένους, επιδεικνύοντας προκλητική (έως εξωφρενική) περιφρόνηση προς το νόμο αλλά πάνω απ’ όλα προς τους συμπολίτες τους. Δηλαδή όλους εμάς.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του flashnews.gr η αποκάλυψη έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Κρήτη 101,5, τονίζοντας πως ξενοδοχεία σε περιοχές του νομού φαίνονται έτοιμα να αναλάβουν να φιλοξενήσουν τα πολυπληθή γαμήλια γλέντια. Βέβαια για την υπόθεση ενημερώνεται η Εισαγγελία.

Μάλιστα, μιλώντας στο Flashnews.gr ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κέτερινγκ Θόδωρος Καλαθάκης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ και τόνισε πως ο ίδιος ήταν που δέχτηκε το τηλεφώνημα από την ενδοχώρα του Ηρακλείου προκειμένου να αναλάβει γάμο με 1.500 καλεσμένους.

″Πριν από λίγες ημέρες δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από μια κυρία η οποία μου ζήτησε υπηρεσίες σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου για γάμο παρουσία 1.500 ατόμων. Όπως αντιλαμβάνεστε της αρνήθηκα γιατί είναι επικίνδυνο και την προέτρεψα και την ίδια να κάνει το ίδιο ωστόσο εκείνη μου απάντησε πως ”εμάς δεν μας πιάνει κορονοϊός” και πως ”δεν γίνεται να αναβάλω τον γάμο του παιδιού μου 10 ημέρες πριν” και έκλεισε το τηλέφωνο εμφανώς εκνευρισμένη αφήνοντας να εννοηθεί πως θα πάει σε άλλους συναδέλφους μου”.

Στην συνέχεια ο κ. Καλαθάκης τόνισε ”Πληροφορίες στον κύκλο μου λένε πως απευθύνονται διάφοροι σε συναδέλφους μου και τους ζητούν να προχωρήσουν στην οργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων όπου καταλαβαίνετε πως αυτό αποτελεί εθνικό κίνδυνο λόγω της πανδημίας».