Κρήτη: Άνδρας επέστρεψε, μετά από 10 χρόνια, 40 ευρώ στον μπάρμαν

24 Οκτωβρίου, 20211:22 ΠΜ
More videos

Μια ιστορία από αυτές που θυμίζουν σενάριο ταινίας  διαδραματιστηκε στην Κρήτη, όπου ένας άντρας μετά από 10 ολόκληρα χρόνια επέστρεψε χρηματικό ποσό στον μπάρμαν καταστήματος εστίασης.

Ο άνδρας τύλιξε το ποσό των 40 ευρώ σε μια επιστολή, στην οποία εξηγούσε ότι πριν από 10-11 χρόνια είχε επισκεφτεί το κατάστημα κι ότι ο μπάρμαν μπερδεύτηκε και του έδωσε το ποσό των 40 ευρώ ρέστα. Ακόμα, αναφέρει ότι ο ίδιος αντιλήφθηκε το λάθος, αλλά κράτησε τα χρήματα επειδή βρισκόταν σε άσχημη οικονομική κατάσταση.

Την επιστολή του άνδρα, ο οποίος ονάμαζεται Αριστοτέλης, δημοσίευσε το Zarpanews.gr 

«Ονομάζομαι Αριστοτέλης, δεν γνωριζόμαστε.

Πριν κάποια χρόνια, 10 ή 11 ίσως, παρόλο που βρισκόμουν σε αρκετά δύσκολη οικονομική κατάσταση επέλεξα να βγω με μια κοπέλα και ήρθαμε στο μαγαζί σου.

Αφού ήπιαμε cocktails ζήτησα τον λογαριασμό. Το κόστος για αυτά που είχαμε πάρει ήταν 60 ευρώ, εγώ είχα ακριβώς 60 ευρώ, ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και ένα των 10 ευρώ.

Τα έδωσα στον Bartender και εκείνος προφανώς μπέρδεψε το χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, με των 50 ευρώ και μου έδωσε ρέστα 40 ευρώ. Εγώ, τα πήρα .

Κάποια στιγμή ξεπετάχτηκε αυτή η ανάμνηση στο μυαλό μου και επειδή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που έχω πάρει κάτι που δεν μου ανήκει, είτε χρήματα, είτε αντικείμενο, επιθυμώ να το διορθώσω.»

Η κίνηση του Αριστοτέλη συγκίνησε τους ιδιοκτήτες του καταστήματος και την μοιράστηκαν  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News