Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚρiσιμη η κατάσταση υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη, διασωληνώθηκε ξανά

Κρiσιμη η κατάσταση υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη, διασωληνώθηκε ξανά

Σε σταθερή σοβαρή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Μανώλης Μαυρομμάτης, μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στο Κολωνάκι.

Μιλώντας στο iefimerida.gr, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ανέφερε ότι έγινε προσπάθεια αποσωλήνωσης του κ. Μαυρομμάτη, ωστόσο, κρίθηκε αναγκαία η εκ νέου διασωλήνωσή του.

Η σύζυγος του γνωστού αθλητικογράφου, από την άλλη, παραμένει σε σταθερή κρίσιμη κατάσταση.

Μανώλης Μαυρομμάτης: «Η σύζυγός του χειρουργήθηκε την Δευτέρα», λέει ο Μιχάλης Γιαννάκος

«Κάνουμε οτι περνάει από το χέρι μας. Ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του. Ευχόμαστε περαστικά τόσο στον ίδιο όσο και στη σύζυγο του. Νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Γεννηματάς σε σταθερή σοβαρή κατάσταση», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Έγινε προσπάθεια αποσωλήνωσης αλλά απαιτήθηκε να διασωληνωθεί εκ νέου καθώς ο οργανισμός του δεν θα τα κατάφερνε ενώ η σύζυγός του χειρουργήθηκε τη Δευτέρα. Είναι στην μονάδα εγκαυμάτων διασωληνωμένη και είναι και αυτή σε σταθερή κρίσιμη κατάσταση. Την κατάσταση της υγείας της επιδεινώνουν άλλα προβλήματα παθολογικής φύσεως. Παλεύουμε να τα καταφέρουμε και να πάνε όλα καλά και με τους δύο», πρόσθεσε ο κ. Γιαννάκος.

Τα πιο σημαντικά