Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚρiσıμες οι επόμενες ώρες: Δiνει μάχn για τη ζωή του ο Μανώλης...

Κρiσıμες οι επόμενες ώρες: Δiνει μάχn για τη ζωή του ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζuγός του – Το μοıραίο λάθος

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη, συνεχίζουν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους, μετά τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου, στο διαμέρισμά τους, στο Κολωνάκι.

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του

Ειδικότερα, κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για τον αθλητικογράφο και πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ και την ηθοποιό, αφού όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές, και οι δύο παραμένουν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του δίνουν σκληρή μάχη για τη ζωή

Η κατάστασή του ζευγαριού παραμένει πολύ σοβαρή, αλλά σταθερή, αφήνοντας μικρά περιθώρια αισιοδοξίας στους θεράποντες ιατρούς, καθώς ο χρόνος μη επιδείνωσης στη ΜΕΘ θεωρείται «κερδισμένος» χρόνος.
Όμως, τα εμπόδια που πρέπει να αντιμετωπιστούν στη νοσηλεία των δύο εγκαυματιών δεν μπορούν να παραβλεφθούν, δεδομένου ότι πρόκειται για ασθενείς, οι οποίοι είναι μεγάλοι σε ηλικία και με χρόνια νοσήματα και συνεπώς με επιβαρυντικούς παράγοντες στην ήδη βαριά κατάστασή τους.

Πως ξεκίνησε η φωτιά στο σπίτι του Μανώλη Μαυρομμάτη

Η φωτιά ξέσπασε χθες, Κυριακή, περίπου στις 5 τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι.

Όλα δείχνουν πως η φωτιά ξεκίνησε όταν το ζευγάρι κοιμόταν και είχε ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα.

Τα πιο σημαντικά