Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την αθλήτρια βάδην, Κυριακή Φιλτισάκου: Κινδυνεύει να...

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την αθλήτρια βάδην, Κυριακή Φιλτισάκου: Κινδυνεύει να χάσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων

Η Κυριακή Φιλτισάκου, όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό της σημείωμα στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει πετύχει, ήδη, πολλές διακρίσεις με την Εθνική Ομάδα σε μεγάλες διοργανώσεις και έχει συμμετάσχει στους πρώτους της Ολυμπιακούς Αγώνες (Τόκιο, 2021). Εκτός του πρωταθλητισμού, σπουδάζει, παράλληλα και στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ωστόσο, μια είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου από χθες, καθώς, την χτύπησε αυτοκίνητο στη διάρκεια προπόνησης στο Άστρος Κυνουρίας.

Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση.

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την Κυριακή Φιλτισάκου

Η Φιλτισάκου δεν έχει βαριά χτυπήματα, ωστόσο, η αξονική τομογραφία θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και χωρίς προφανή αιτία, έπεσε πάνω στην αθλήτρια, σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο προπονητής της που ήταν μαζί της, καθώς και όσοι ήταν μπροστά στο συμβάν. Η αθλήτρια, αρχικά, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άστρους κι από εκεί στο νοσοκομείο Τρίπολης.

Η Κυριακή Φιλτισάκου κινδυνεύει να χάσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων

«Ευτυχώς είναι καλά, ωστόσο, τώρα θα πρέπει να αξιολογηθούν τα χτυπήματα στον ώμο και στην πλάτη για να δούμε πόσο θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις. Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να προλάβει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στην Τσεχία. Οι τρεις εβδομάδες, που απομένουν για τον αγώνα, είναι λίγες και δεν ξέρω αν αρκούν για να ανακάμψει» είπε o προπονητής της, Ναπολέων Κεφαλόπουλος

Τα πιο σημαντικά