Κρις Ροκ: Δεν ήξερε πως η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ είχε αλωπεκία

29 Μαρτίου, 2022 4:32 ΜΜ
More videos

Ο σάλος για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ πάνω στη σκηνή των Όσκαρ μετά το αστείο που έκανε αυτός για το κούρεμα της συζύγου του που πάσχει από αλωπεκία συνεχίζεται στο Χόλιγουντ.

Ο 53χρονος κωμικός δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, ούτε μετά τη δημόσια απολογία του Γουίλ Σμιθ για τη συμπεριφορά του. Πάντως, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, από το περιβάλλον του διαρρέεται πως ο Κρις Ροκ δεν γνώριζε το πρόβλημα υγείας της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ (παρότι η ίδια έχει αναφερθεί ανοιχτά και πολλές φορές σε αυτό) και πως δεν είναι ένας άνθρωπος που θα έκανε πλάκα με ένα τέτοιο ζήτημα.

Ταυτόχρονα, έχει γίνει γνωστό πως ο Κρις Ροκ δεν έχει μιλήσει με τον Γουίλ Σμιθ μετά το συμβάν στα Όσκαρ, παρά τα όσα έλεγε αρχικά ο Σον Ντίντι Κομπς (γνωστός και ως Παφ Ντάντι). Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασής του αποχώρησε από το χώρο της τελετής, όπως είχε εξ αρχής προγραμματίσει. Αρχικά λέγεται πως ήταν σοκαρισμένος από το χαστούκι, μολονότι στη σκηνή αντιμετώπισε το συμβάν με επαγγελματισμό και με χιούμορ, ωστόσο στη συνέχεια το ξεπέρασε γρήγορα και επέλεξε να μην κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση, τουλάχιστον όχι προτού πέσουν οι τόνοι.

Σημειώνεται πως ο Κρις Ροκ αποφάσισε να μην κάνει μήνυση στον Γουίλ Σμιθ για βιαιοπραγία και πιθανότατα δεν πρόκειται να το κάνει ούτε προσεχώς (μολονότι έχει δικαίωμα βάσει νόμου να το κάνει και ετεροχρονισμένα), καθώς θέλει το θέμα να λήξει εδώ.