Κρέας σε αναμονή: Η αξιέπαινη κίνηση αλληλεγγύης από κρεοπωλείο στη Θεσσαλονίκη!

27 Ιανουαρίου, 2016 11:50 ΜΜ
More videos

Το κρεοπωλείο «The Butcher Shop N. Philadelphia» στη Θεσσαλονίκη, κάνει μια εξαιρετική κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης θέτοντας σε εφαρμογή μια καινοτόμα ιδέα που έχει ονομάσει «Κρέας σε αναμονή!».

Σύμφωνα με τη κίνηση «Κρέας σε αναμονή», όποιος πελάτης επιθυμεί, μπορεί να αγοράζει από το κρεοπωλείο οποιοδήποτε είδος πρώτης ανάγκης και σε οποιαδήποτε ποσότητα, και το οποίο θα μπαίνει σε αναμονή για κάποιον συνάνθρωπό του που αδυνατεί να αγοράσει.

ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ. Απο σήμερα στο κατάστημα μας λειτουργεί η αναμονή! Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε η αλληλεγγύη ε…

Δημοσιεύτηκε από ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΝ-The Butcher Shop N.Philadelphia στις Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

 

Όπως γράφουν και οι ιδιοκτήτες του κρεοπωλείου στη σελίδα τους στο facebook
«Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε η αλληλεγγύη είναι το μέσο για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την χώρα μας.

Νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο και προσφέρουμε από το υστέρημά μας, είδη πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς ομάδες! Εμείς κάνουμε την αρχή προσφέροντας 1 κιλό από κάθε είδος. Η πιο μικρή βοήθεια είναι σημαντική για κάποιους συνανθρώπους μας!».

Συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες για την ανθρωπιά και την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους, ελπίζοντας πως όλες οι επιχειρήσεις θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους!

Πηγή: singleparent.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: